PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Σάντρο η Έβερτον

Ανακοίνωσε Σάντρο η Έβερτον

Η Έβερτον πήρε τον 21χρονο Ισπανό επιθετικό Σάντρο Ραμίρεθ μέσα από τα χέρια της Ρεάλ και της Ατλέτικο, πληρώνοντας τη ρήτρα του στη Μάλαγα.

Η Έβερτον έκανε το κόλπο γκρόσο και την ώρα που η Ρεάλ και Ατλέτικο εξέταζαν την περίπτωση του Σάντρο Ραμίρεθ, εκείνος υπέγραφε με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ισπανός επιθετικός, μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του πέρυσι με τη Μάλαγα και την πορεία μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κ-21 τον Ιούνιο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έκανε και τη μεταγραφή καριέρας που τόσο αποζητούσε.

Ο 21χρονος φορ είχε αποκτηθεί από τους Ανδαλουσιάνους το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και σε 31 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 16 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ.

Τα "ζαχαρωτά" έψαχναν οπωσδήποτε έναν ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης, αφού ο Ρομελού Λουκακού είχε διαμηνύσει ότι θέλει να φύγει και η Τσέλσι μοιάζει εδώ και καιρό μία ανάσα από την απόκτησή του για δεύτερη φορά.

Η επιλογή του Σάντρο κρίθηκε ιδανική, τόσο για το στυλ παιχνιδιού του όσο και για την ηλικία και την τιμή του, με συνέπεια η Έβερτον να καταβάλλει τα 6.000.000 ευρώ της ρήτρας και να τον υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ