PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Ντε Μπουρ η Κρίσταλ Πάλας

Ανακοίνωσε Ντε Μπουρ η Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε πως ο Φρανκ Ντε Μπουρ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, διαδεχόμενος τον Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος παραιτήθηκε τον περασμένο Μάιο. Συμβόλαιο τριών ετών για τον Ολλανδό προπονητή.

Προπονητής της Κρίσταλ Πάλας με κάθε επισημότητα είναι ο Φρανκ Ντε Μπουρ. Ο Ολλανδός τεχνικός διαδέχεται τον Σαμ Άλαρνταϊς στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας, ο οποίος είχε παραιτηθεί αιφνίδια τον περασμένο Μάιο.

Ο Ντε Μπουρ είχε μείνει χωρίς ομάδα απ' τον Νοέμβριο, όταν κι απολύθηκε απ' την Ίντερ, "πληρώνοντας το μάρμαρο" για τα άσχημα αποτελέσματα των "νερατζούρι". Παρ' όλα αυτά, προηγουμένως, είχε παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στον Άγιαξ, κάτι που εκτιμήθηκε απ' τους διοικούντες την Κρίσταλ Πάλας.

"Είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας. Αποτελεί τιμή να αναλαμβάνω έναν ιστορικό σύλλογο. Ένα σύλλογο που είναι γνωστός παγκοσμίως για την υπερηφάνειά του και το πάθος των οπαδών. Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για εμένα και ανυπομονώ να αρχίσει η νέα σεζόν στην Premier League", δήλωσε ο Ολλανδός στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Κρίσταλ Πάλας:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ