PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Μπράντλεϊ η Σουόνσι

Ανακοίνωσε Μπράντλεϊ η Σουόνσι

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι, με τον Μπομπ Μπράντλεϊ να είναι ο αντικαταστάτης του Ιταλού στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Το κακό ξεκίνημα της Σουόνσι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δρομολόγησε εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν να αποτελεί παρελθόν.

Ο Ιταλός προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του Ντιέγκο Μπορτολούτσι, Γκαμπριέλ Αμπροσέτι και Κλάουντιο Μπορντόν έλυσαν τη συνεργασία τους με τον αγγλικό σύλλογο.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των "Κύκνων", ο Μπομπ Μπράντλεϊ είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αμερικής και νυν της Χάβρης θα κάτσει για τελευταία στον πάγκο του γαλλικού συλλόγου στην αναμέτρηση με την Σοσό το βράδυ της Δευτέρας (3/10).

"Είμαστε προφανώς απογοητευμένοι που χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Φραντσέσκο. Νιώθαμε ότι άξιζε την ευκαιρία του μετά την δουλειά που έκανε την περασμένη σεζόν.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να δώσουμε συνέχεια στις εμφανίσεις της από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και νιώσαμε πως έπρεπε να προχωρήσουμε σε αλλαγές προκειμένου να ξαναμπούμε σε δρόμο επιτυχιών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Φραντσέσκο και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες τους και τους ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον", δήλωσε ο πρόεδρος της Σουόνσι, Τζένκινς και πρόσθεσε για την πρόσληψη του Μπράντλεϊ:

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Μπομπ συμφώνησε να έρθει. Χαίρει εκτίμησης σαν προπονητής και έχει πείρα σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο.

Ξέρει καλά την φιλοσοφία του συλλόγου και θα μας προσφέρει τις ηγετικές του ικανότητες, ανανεώνοντας την πίστη μας για να ανταγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να αλλάζεις προπονητές, αλλά κοιτάζουμε για μια μακροχρόνια συνεργασία και είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Μπομπ θα προσαρμοστεί εδώ, σε θέματα αγωνιστικά και μη".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ