PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Λούκας Μόουρα με... πέτρα, ψαλίδι, χαρτί η Τότεναμ

Ανακοίνωσε Λούκας Μόουρα με... πέτρα, ψαλίδι, χαρτί η Τότεναμ

Η Τότεναμ επισημοποίησε την απόκτηση του Λούκας Μόουρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, στη μοναδική μεταγραφή της κατά τη χειμερινή περίοδο.

Μετά από πέντε χρόνια στο "Παρκ ντε Πρενς" δίχως να πείσει για την αξία του, ο Λούκας Μόουρα αλλάζει σελίδα στην καριέρα του και από εδώ και πέρα θα φοράει τη φανέλα της Τότεναμ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους Λονδρέζους και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι το 2023.

Μετά από 229 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αρκετοί εκ των οποίων ως αλλαγή, 46 τέρματα και 50 ασίστ, ο 25χρονος διεθνής αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να δικαιολογήσει τα 45.000.000 ευρώ και τη μάχη που έδωσαν οι Γάλλοι για έξι μήνες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ για να τον αποκτήσουν από τη Σάο Πάουλο.

Οι Άγγλοι έδωσαν στην Παρί 28.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Λούκας, καθώς και ακόμα 4.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί τη μοναδική χειμερινή προσθήκη της Τότεναμ και έτυχε... ιδιαίτερης υποδοχής από τους συμπαίκτες του, παίζοντας... πέτρα, ψαλίδι, χαρτί με τον Σερζ Οριέ, στο video καλωσορίσματος του συλλόγου.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ