PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Γκράθια η Γουότφορντ

Ανακοίνωσε Γκράθια η Γουότφορντ
EUROKINISSI

Ο πρώην προπονητής της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια, αντικατέστησε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στον πάγκο της Γουότφορντ.

Η Γουότφορντ θέλει τον... "Έλληνα" της, αφού ακόμα ένας προπονητής που έχει περάσει από Super League θα βρεθεί στον πάγκο της φέτος. Μετά από την απόλυση του Μάρκο Σίλβα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν τις επαφές με τον Χάβι Γκράθια και ανακοίνωσαν τη συμφωνία το βράδυ της Κυριακής.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου (2011) και της Κέρκυρας (2011-2012) ταξίδεψε το απόγευμα της Κυριακής στην Αγγλία για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Premier League, με στόχο να ανακόψει την πτωτική πορεία, μετά από έναν εξαιρετικό 1ο γύρο.

Ο 47χρονος Ισπανός είχε ανεβάσει τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια, αφού μετά από την Κέρκυρα ακολούθησαν καλές θητείες σε Αλμερία και Οσασούνα, ενώ στη Μάλαγα κάθισε δύο χρόνια, προτού αποδεχθεί την εξαιρετική οικονομικά πρόταση της ρωσικής Ρούμπιν. Μετά από το τέλος της σεζόν 2016-2017, αποχώρησε από το Καζάν, μένοντας χωρίς ομάδα μέχρι την Κυριακή, όταν υπέγραψε για 18 μήνες με τη Γουότφορντ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ