PREMIER LEAGUE

"Αμερικανικό" χρυσάφι στην Έβερτον

"Αμερικανικό" χρυσάφι στην Έβερτον

Δύο Αμερικανοί επιχειρηματίες είναι πολύ κοντά στην εξαγορά της Έβερτον με 258.000.000 ευρώ και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "DailyMail", η συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της αγγλικής "DailyMail", δυο Αμερικανοί επιχειρηματίες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παρούσα διοίκηση της Έβερτον, για την αγορά της ομάδας για το ποσό των 258.000.000 ευρώ.

Ο Τζον Τζέι Μουρς, πρώην πρόεδρος της ομάδας μπέιζμπολ Σαν Ντιέγκο Πάντρες, και ο Τσαρλς Νοέλ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους κατόχους του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Έβερτον, τον πρόεδρο Μπιλ Κένραϊτ, τον Ρόμπερτ Ερλ και τον Τζον Γουντς. Μάλιστα, εικάζεται πως θα επιτευχθεί συμφωνία μέχρι το τέλος του Φλεβάρη.

Οι δυο Αμερικάνοι είχαν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά των "ζαχαρωτών" από τον Δεκέμβρη, ένα μήνα μετά τη δήλωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Έβερτον που ανέφερε: "Ποτέ ξανά δεν υπήρχαν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι για να επενδύσουν στην ομάδα και ο Πρόεδρος είναι σίγουρος πως μια συμφωνία θα επιβεβαιωθεί στο άμεσο μέλλον".

Ο Μουρς και ο Νοέλ έχουν, ήδη, συναντηθεί με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση χώρου ώστε να χτιστεί το νέο γήπεδο της Έβερτον.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ