PREMIER LEAGUE

Άγριο "κράξιμο" στον διαιτητή του Μάντσεστερ Σίτι-Σουόνσι!

Άγριο "κράξιμο" στον διαιτητή του Μάντσεστερ Σίτι-Σουόνσι!

Η απόφαση του διαιτητή Νιλ Σουάρμπρικ να δείξει κόκκινη κάρτα σε... λάθος παίκτη στο Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ έφερε θύελλα αντιδράσεων από τα αγγλικά ΜΜΕ. Ξεχωρίζει το οπισθόφυλλο της "Sunday Express" (φωτογραφία)!

Ο διαιτητής Νιλ Σουάρμπρικ κατάφερε να κλέψει την δόξα από τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι και της Γουέστ Μπρομ το απόγευμα του Σαββάτου καθώς στο 2ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης στο "Etihad Stadium" έδωσε... ρεσιτάλ με απόφασή του.

Συγκεκριμένα υπέδειξε φάουλ σε ανατροπή του Μπονί από τον Ντόσον εκτός περιοχής, για να δείξει όμως την κόκκινη κάρτα (σε μαρκάρισμα που δεν δικαιολογούσε την αποβολή) σε λάθος παίκτη: τον Γκάρεθ ΜακΌλει!

Ο Σουάρμπρικ παραδέχτηκε το λάθος του στο ημίχρονο της αναμέτρησης και έτσι η Γουέστ Μπρομ αναμένεται να καταθέσει ένσταση κατά της απόφασής του όμως το άσχημο για αυτόν είναι πως η κριτική που δέχτηκε ήταν αμείλικτη.

Τα αγγλικά ΜΜΕ δεν του... χαρίστηκαν και τον φιλοξένησαν στα πρωτοσέλιδά τους με άκρως καυστικά σχόλια ενώ χαρακτηριστικό είναι το οπισθύφυλλο είναι με το οποίο κυκλοφορεί την Κυριακή η "Daily Express".

"To κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο έχει τους χειρότερους διαιτητές;"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ