PREMIER LEAGUE

Αγόρασε Λουκακού η Έβερτον

Αγόρασε Λουκακού η Έβερτον

Ο Ρομελού Λουκακού υπέγραψε στην Έβερτον, η οποία δαπάνησε 33 εκ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Τσέλσι και είναι μετεγγραφή ρεκόρ στην ιστορία της.

Σε μια πολύ σπουδαία μετεγγραφή προχώρησε η Έβερτον, αδειάζοντας τα ταμεία της. Τα "ζαχαρωτά" έκαναν δικό τους τον Ρομελού Λουκακού από την Τσέλσι, αγοράζοντάς τον έναντι 33 εκ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία της.

Την περσινή σεζόν έπαιξε δανεικός στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ και πέτυχε 16 γκολ σε 33 αγώνες, με αποτέλεσμα να πειστεί η διοίκηση να σπαταλήσει αυτό το ποσό για να συναινέσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στην πώλησή του.

Ο Λουκακού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, μια κίνηση πολύ δυνατή που ισχυροποιεί αφάνταστα την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι τον είχε αγοράσει από την Άντερλεχτ το 2011, πέρυσι πήγε στην Έβερτον και φέτος με την έλευση τον Ντιέγκο Κόστα και Ντιντιέ Ντρογκμπά ο διεθνής Βέλγος φορ δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να γίνει κίνηση για την απόκτησή του από την ομάδα του Λίβερπουλ.

Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων πως "είμαι τρισευτυχισμένος που ξανάρθα στην Έβερτον. Είχα μια εξαιρετική εμπειρία πέρυσι και μια θαυμάσια σχέση με τον προπονητή μου, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της ομάδας".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ