PREMIER LEAGUE

Αγγλικό "ντέρμπι" για Σον

Αγγλικό "ντέρμπι" για Σον
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Περιζήτητος είναι ο Σον Χέουνγκ - Μιν, έπειτα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με το εθνόσημο της Νοτίου Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ανεβάζοντας κατακόρυφα την τιμή του.

Μετωπική σύγκρουση ποδοσφαιρικών "τιτάνων" για τα... μάτια του Σον Χέουνγκ-Μιν, αποκαλύπτει η γερμανική ιστοσελίδα "Sport1".

Πιο συγκεκριμένα, "ουρά" σχηματίζουν οι παραδοσιακές (υπερ)δυνάμεις της Premier League για τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του πιο λαμπρού αστέρα της Νότιας Κορέας, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ "καιροφυλαχτούν" για την... αρπαγή του από την Τότεναμ.

Μπορεί οι "Πολεμιστές" να απέτυχαν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως ο 25χρονος επιθετικός διασώθηκε από το "ναυάγιο" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εκτοξεύοντας -παράλληλα- τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αξιών.

Πάντως, η Τότεναμ έχει φροντίσει να "δέσει" για δύο ακόμη χρόνια τον Ασιάτη σταρ, τον οποίο κοστολογεί 70 εκατ. ευρώ, κόβοντας την... όρεξη στους επίδοξους "μνηστήρες".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ