PREMIER LEAGUE

24 χρόνια καριέρας με τις ίδιες επικαλαμίδες ο Σβάρτσερ

24 χρόνια καριέρας με τις ίδιες επικαλαμίδες ο Σβάρτσερ

Μία ανέκδοτη ιστορία από την τεράστια καριέρα του αποκάλυψε ο Μαρκ Σβάρτσερ, ο 43χρονος τερματοφύλακας με δύο σερί τίτλους Premier League.

Γνωρίζαμε για το σορτσάκι από το Νορθ Καρολάινα του Μάικλ Τζόρνταν και τη φόρμα του Γκάμπορ Κιράι. Ήρθε η ώρα να μάθουμε και για τις επικαλαμίδες του Μαρκ Σβάρτσερ, του 43χρονου τερματοφύλακα ο οποίος προέρχεται από δύο σερί τίτλους Premier League.

Ο Αυστραλός υπήρξε τρίτη επιλογή στην Τσέλσι το 2014-2015, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν, προτού πάρει μεταγραφή στη Λέστερ τον Ιανουάριο του 2015 και πανηγυρίσει και το περσινό πρωτάθλημα.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με διαδοχικές κατακτήσεις τίτλου στην Premier League με διαφορετικές ομάδες παραχώρησε συνέντευξη στο "Sky Sports" και έκανε μία αρκετά παράξενη αποκάλυψη.

Πριν από 24 χρόνια κι ενώ ήταν παίκτης των Μαρκόνι Στάλιονς στο Σίδνεϊ, ο Σβάρτσερ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το ζευγάρι επικαλαμίδες που φοράει μέχρι και σήμερα!

"Έπρεπε να λέω στον φροντιστή σε όλους τους συλλόγους 'εάν τις χάσεις, θα σε σκοτώσω'"

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Σβάρτσερ ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης αυτό το καλοκαίρι, διότι "έδωσα τις επικαλαμίδες στον γιο μου που βρίσκεται στις ακαδημίες της Φούλαμ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ