ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζόρζε Ζεζούς: "Χρειάζεται χρόνο ο Σάμαρης"

Ζόρζε Ζεζούς: "Χρειάζεται χρόνο ο Σάμαρης"

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, ύψωσε ασπίδα πάνω από τον Ανδρέα Σάμαρη για την κριτική που δέχτηκε όσον αφορά την απόδοσή του στην αναμέτρηση με τη Ζενίτ.

Ο πορτογαλικός Τύπος χαρακτήρισε "χαμένο στο γήπεδο" τον Ανδρέα Σάμαρη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ζενίτ για το Champions League, και ο τεχνικός του στην Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, παραδέχτηκε ότι δεν έχει προσαρμοστεί αμέσως αλλά ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Έλληνα διεθνούς μέσους.

"Είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει με τον Σάμαρη. Είναι εδώ και τρεις εβδομάδες μαζί μας, και μία από αυτές ήταν με την Εθνική Ελλάδας. Ακόμη ψάχνεται. Χρειάζεται χρόνο. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, ένας καλός ποδοσφαιριστής, όπως και ο Κριστάντε επίσης. Έχουμε καλή ποιότητα σε αυτή τη γραμμή και είμαστε ήρεμοι. Θα κάνουν μερικά λάθη αυτή την περίοδο, αλλά ακόμη και έτσι θα προχωρήσουμε.

Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές χάνουμε πόντους με αυτό, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Οι Φέισα και Αμορίμ γνωρίζουν περισσότερο, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι. Ο ίδιος ο Μάτιτς είπε πρόσφατα ότι μία από τις θέσεις που απαιτεί περισσότερη τακτική γνώση είναι αυτή του "4" για τον ίδιο, ενώ για τον περισσότερο κόσμο αυτή του "6".

Ο Σάμαρης και ο Κριστάντε είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις. Δεν είναι εύκολη η αμυντική επιτυχία σε δεδομένα διαστήματα του παιχνιδιού, στα οποία η ομάδα αναδιοργανώνεται", δήλωσε αναλυτικά ο τεχνικός της Μπενφίκα για τον Έλληνα διεθνή μέσο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ