ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζέκα: "Λίγο από Καρντόσο ο Μήτρογλου"

Ζέκα: "Λίγο από Καρντόσο ο Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπενφίκα και Έλληνα διεθνή επιθετικό, Κώστα Μήτρογλου.

Μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις λείπουν, ώστε ο Κώστας Μήτρογλου να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα και συμπαίκτης του Ανδρέα Σάμαρη, σ' αυτήν.

Για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, μίλησε σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, κάνοντας σύγκρισή του με τον Καρντόσο και τον... Λίμα.

"Ο Μήτρογλου είναι καλός στο να τελειώνει τις φάσεις και είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη για την Μπενφίκα. Εδώ στην Ελλάδα, την τελευταία φορά που έπαιξε στον Ολυμπιακό, ήταν ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά. Στην Αγγλία ήταν τραυματίας και ποτέ δεν μου έμοιαζε να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Εάν ήταν σε φόρμα, θα ήταν σημαντικός. Ο Μήτρογλου και ο Λίμα είναι δύο παίκτες, διαφορετικοί. Ο Λίμα είναι πιο κινητικός, βοηθά στην άμυνα, έρχεται πίσω να κυνηγήσει την μπάλα. Δεν το κάνει αυτό, ο Μήτρογλου. Είναι ένας πιο δυναμικός, πιο καθαρός επιθετικός. Πιο στατικός. Πιο κινητικός, όμως, από τον Καρντόσο", υποστήριξε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ