ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέστη πνευμονική εμβολή ο Καρέλης

Υπέστη πνευμονική εμβολή ο Καρέλης

Ο Νίκος Καρέλης υπέστη πνευμονική εμβολή στην Ισπανία, όπου διεξάγεται η χειμερινή προετοιμασία της Γκενκ, και θα νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της Μπενιδόρμ για τις επόμενες δύο ημέρες.

Έμεινε ένα χρόνο εκτός γηπέδων λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη τις τελευταίες ημέρες του 2016. Επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2017, πέτυχε ένα γκολ (απέναντι στη Σαρλερουά) σε οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Γκενκ από τη στιγμή που επανήλθε στη δράση.

Ο Νίκος Καρέλης, θα μείνει λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων, καθώς υπέστη πνευμονική εμβολή στην Ισπανία, όπου διεξάγεται η χειμερινή προετοιμασία της βελγικής ομάδας και διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Μπενιδόρμ όταν ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος το βράδυ της Τετάρτης (10/1).

Ο 25χρονος Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες δύο ημέρες. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Γκενκ θα επιστρέψει στο Βέλγιο οδικώς από την Ισπανία, καθώς για ιατρικούς λόγους απαγορεύεται η επιβίβασή του σε αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, απλώς θα μείνει εκτός προπονήσεων για κάποιες ημέρες.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

Αξίζει να επισημανθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο που ο διεθνής Έλληνας επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον πνεύμονα. Σε συνέντευξή του στο "contra.gr" που είχε δημοσιευτεί στις 24 Μαρτίου 2017, ο Καρέλης απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τον τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί είχε αποκαλύψει τα εξής: " Ηταν σαφώς δύσκολη στιγμή για μένα και για την καριέρα μου. Συνέβη στο τελευταίο ματς πριν σταματήσουμε για τις χειμερινές διακοπές. Τέλος πάντων, αυτό περνάει. Το θέμα είναι ότι στη συνέχεια- μετά το χειρουργείο- αντιμετώπισα θέμα με την πήξη του αίματός που με χτύπησε στον πνεύμονα. Και ενώ είχα κάνει όλη τη σχετική προεργασία πιο πριν για να μην συμβεί αυτό. Ήμουν όμως άτυχος και συνέβη. Νοσηλεύτηκα πέντε ημέρες γι' αυτό, με πόνους. Πόνο στο πόδι μου δεν ένιωσα ποτέ αλλά στη συγκεκριμένη φάση πονούσα. Τέλος πάντων, όλα καλά, ευτυχώς δεν με έφερε πολύ πίσω όλο αυτό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ