ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέγραψε στην Ακρόπολις ο Μητρόπουλος

Υπέγραψε στην Ακρόπολις ο Μητρόπουλος

Η ελληνική παροικία στην Ακρόπολις αυξήθηκε με τον Παύλο Μητρόπουλο να γίνεται και αυτός κάτοικος Σουηδίας για τον επόμενο χρόνο.

Παίκτης της Ακρόπολις είναι και επίσημα από το Σάββατο (5/3) ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο έμπειρος μέσος λίγες μέρες μετά την άφιξη του στην Σουηδία τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους αυξάνοντας την ελληνική παροικία που βρίσκεται στον Σουηδικό σύλλογο.

Ο Μητρόπουλος ακολούθησε τους Γκέζο και Σιαλμά που επίσης πήγαν στην Ακρόπολις στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ενώ στον σύλλογο αγωνίζεται εδώ και δυο χρόνια ο Σταυροθανασόπουλος που ήταν και ο πρώτος Έλληνας που πήγε από την Ελλάδα στην Ακρόπολις. Κοινός παρονομαστής και για τους τέσσερις ότι έχουν περάσει από τον Πανιώνιο.

Στην ομάδα της Σουηδίας βέβαια αγωνίζεται ένας ακόμη νεαρός άσος που έχει παίξει στην Ελλάδα, ο Μαλντίν, ο οποίος είχε γίνει επαγγελματίας από τον Παναθηναϊκό και είχε αγωνιστεί στον Φωστήρα.

Ο Μητρόπουλος που είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο πριν λίγες μέρες κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό ενώ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 13 παιχνίδια. Πριν πάρει την απόφαση να πάει στην Ακρόπολις βρέθηκε σε επαφές με την Τερνάνα που αγωνίζεται στη Serie B αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ