ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέγραψε στην Akropolis ο Γιάντσης

Υπέγραψε στην Akropolis ο Γιάντσης

Παίκτης της Akropolis είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γιάντσης με τον 28χρονο άσο να υπογράφει αρχικά συμβόλαιο μέχρι τον Νοέμβριο και την λήξη της σεζόν έχοντας ως στόχο την άνοδο στην Β' Εθνική.

Από τις 27 Ιουνίου το Sport24.gr είχε γράψει ότι ο Δημήτρης Γιάντσης θα συνεχίσει την καριέρα του και αυτός στην Akropolis ενισχύοντας και άλλο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας. Την Τετάρτη (13/7) έπεσαν οι υπογραφές με τον 28χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο και εν συνεχεία οι δυο πλευρές θα συζητήσουν ξανά.

Στόχος του Γιάντση όπως και των άλλων παιδιών της ομάδας είναι να βοηθήσει και αυτός ώστε ο σύλλογος να καταφέρει να ανέβει κατηγορία και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική Σουηδίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Κάτι το οποίο δήλωσε και στο Sport24.gr λίγη ώρα μετά την υπογραφή των συμβολαίων του με την Akropolis λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Σουηδία για χάρη της Akropolis και φυσικά στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ ώστε να ανέβει η ομάδα στην Β' Εθνική".

Ο Γιάντσης ο οποίος προπονείται εδώ και δεκαπέντε μέρες με τη νέα του ομάδα θα είναι διαθέσιμος απ' αυτή την αγωνιστική και την έναρξη του δευτέρου γύρου το Σαββατοκύριακο (16-17/7).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ