ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέγραψαν στη Σάμσουνσπορ Σαμαράς, Σηφάκης

Υπέγραψαν στη Σάμσουνσπορ Σαμαράς, Σηφάκης
Σαμαράς, Σηφάκης

Γιώργος Σαμαράς και Μιχάλης Σηφάκης υπέγραψαν στη Σάμσουνσπορ για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης. Παρουσιάστηκαν στην ομάδα της Σαμψούντας οι άλλοτε διεθνείς ποδοσφαιριστές. (PHOTOS, VIDEO).

Η Σάμσουνσπορ είναι και επισήμως η νέα ομάδα στην καριέρα των Γιώργου Σαμαρά και Μιχάλη Σηφάκη. Ο 32χρονος επιθετικός και ο 33χρονος τερματοφύλακας υπέγραψαν την Τρίτη (8/8) τα νέα τους συμβόλαια (1+1). Αφού πέρασαν με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, έβαλαν την υπογραφή τους στον σύλλογο της Σαμψούντας.

Μαζί με τους δύο άλλοτε διεθνείς παρουσιάστηκαν άλλα δύο αποκτήματα της Σάμσουνσπορ, ο Τυνήσιος Μοχάμεντ Λαρμπί και ο Ιβοριανός Νταβί Ανγκάν.

Υπέγραψαν στη Σάμσουνσπορ Σαμαράς, Σηφάκης

Το βράδυ της Δευτέρας (7/8) οι Κρητικοί δείπνησαν με τη διοίκηση της Σάμσουνσπορ, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Υπέγραψαν στη Σάμσουνσπορ Σαμαράς, Σηφάκης

Υπενθυμίζεται ότι όταν αμφότεροι αφίχθησαν στο αεροδρόμιο, γνώρισαν την αποθέωση. Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω βίντεο, στο οποίο οι οπαδοί φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Σαμαρά: "Samaras, Samaras, I love you Samaras".

Ο Σηφάκης είναι γεννημένος στις 09/09/1984 και την τελευταία διετία ήταν στην Κόρτραϊκ (Βέλγιο). Παλαιότερα έχει παίξει σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη, Σαρλερουά, Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Με την Εθνική Ελλάδας έχει χριστεί 15 φορές διεθνής.

Ο Σαμαράς είναι γεννημένος στις 21/2/1985 και το περασμένο εξάμηνο ήταν στη Ρεάλ Σαραγόσα. Είχε προηγηθεί για 1,5 χρόνο η Ράγιο Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ενώ παλαιότερα πέρασε από Χέρενφεϊν,Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ και Αλ Χιλάλ. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αγωνιστεί 81 φορές και έχει σημειώσει 9 γκολ.

Υπέγραψαν στη Σάμσουνσπορ Σαμαράς, Σηφάκης
Σηφάκης, Σαμαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ