ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χωρίς ρήτρα επιστροφής ο Καραμάνος στη Φεϊρένσε

Χωρίς ρήτρα επιστροφής ο Καραμάνος στη Φεϊρένσε

Ο Τάσος Καραμάνος εντυπωσιάζει με τη Φεϊρένσε στην Πορτογαλία, οι "φογκασέιρος" φοβούνται μήπως ο Ολυμπιακός τον ζητήσει πίσω τον Γενάρη (διακόψει δηλαδή το δανεισμό), ωστόσο δεν ετέθη ρήτρα επιστροφής από τους "ερυθρόλευκους'.

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του 25χρονου επιθετικού της Φεϊρένσε, Τάσου Καραμάνου, στην Primeira Liga, καθώς σε τέσσερις συμμετοχές έχει πετύχει ήδη τρία γκολ.

Τα δύο εξ' αυτών, τη Δευτέρα το βράδυ, στην εντός έδρας νίκη επί της Τοντέλα. Ο Τάσος Καραμάνος αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και η απροσδόκητα καλή εκκίνησή του στην Primeira Liga έχει προκαλέσει φόβο στους "φογκασέιρος" μήπως οι "ερυθρόλευκοι" τον ζητήσουν πίσω στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου Γενάρη.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η "A Bola", δεν έχει τεθεί ρήτρα επιστροφής από τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει ότι ο 25χρονος Έλληνας φορ θα τελειώσει τη σεζόν στη Σάντα Μαρία ντε Φέιρα (σ.σ μονοετής δανεισμός). Οι "φογκασέιρος" θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν την παραμονή του το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο φαίνονται να είναι μάλλον απαισιόδοξοι ειδικά αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις ο Καραμάνος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ