ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Χρυσό" συμβόλαιο της Μπεσίκτας στον Βύντρα

"Χρυσό" συμβόλαιο της Μπεσίκτας στον Βύντρα
Βύντρα Φάμπρεγας

Ο Σλάβεν Μπίλιτς προσφέρει "τρελά" χρήματα στον Λουκά Βύντρα, όμως η Λεβάντε δεν αφήνει ελεύθερο τον Έλληνα άσο με αποτέλεσμα να χαλάει το deal. Πλέον ο παίκτης ελπίζει σε θαύμα.

Είναι αυτό που λέμε πρόταση ουρανοκατέβατη. Ειδικότερα όταν μιλάμε για Έλληνα ποδοσφαιριστή, αμυντικό και με κλεισμένα τα 33 του χρόνια. Όλα αυτά για την προσφορά της Μπεσίκτας στον Λουκά Βύντρα που αγγίζει τις 700.000 ευρώ! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς ψάχνει στην αγορά έναν έμπειρο αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί σε δυο θέσεις (στόπερ και στα άκρα), με τον Λουκά Βύντρα να πληροί τις προϋποθέσεις και να μπαίνει στο μπλοκάκι του.

Έτσι δεν άργησε να έρθει μία απίθανη, για την εποχή, πρόταση για διετές κλειστό συμβόλαιο με αποδοχές 700.000 ευρώ (καθαρά) το χρόνο. Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δεν σε αφήνει ασυγκίνητο.

Δεν το συζητά η Λεβάντε

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως η Μπεσίκτας έδωσε διορία στον παίκτη μέχρι και την Πέμπτη, ημέρα που συμπληρώνεται η ευρωπαϊκή λίστα των ομάδων. Υπάρχει μεν η δυνατότητα για μία αλλαγή μέχρι και 48 ώρες πριν το πρώτο ματς, όμως οι Τούρκοι θέλουν να την "ξοδέψουν" διαφορετικά.

Με δεδομένο πως η Λεβάντε "κλωτσάει" (για την ακρίβεια αξιώνει χρήματα) και υπολογίζει τον παίκτη ως βασικό και αναντικατάστατο, το deal δεν προχώρησε μέσα σε αυτό το στενό χρονικό περιθώριο.

Έτσι ο 33άχρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού ελπίζει σε ένα θαύμα που αν είναι να γίνει θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες.

Τέλος να αναφέρουμε πως το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Βύντρα στην καριέρα του είναι στον Παναθηναϊκό. Αμειβόταν με 600.000 + 100.000 ευρώ το χρόνο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ