ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χρυσάφι στα πόδια του Μήτρογλου

Χρυσάφι στα πόδια του Μήτρογλου

Μυθική πρόταση της Τραμπζονσπόρ στον Κώστα Μήτρογλου τον οποίο θέλει σαν τρελός ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Διαβάστε πόσα του δίνουν και ποια είναι η στάση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Την ερχόμενη βδομάδα ο Κώστας Μήτρογλου ολοκληρώνει τις διακοπές του και επιστρέφει στην Αγγλία με σκοπό να ενσωματωθεί στην αποστολή της Φούλαμ που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Βέβαια, μέχρι τότε τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν και ο Έλληνας πιστολέρο να μετακομίσει σε άλλη χώρα και φυσικά ομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από την Τουρκία. Συγκεκριμένα η Μπεσίκτας κατέθεσε πρόταση στην Φούλαμ που άγγιξε τα 8 εκ. ευρώ (ίσως και να υπήρχαν διάφορα μπόνους μέσα), όμως ο αγγλικός σύλλογος καθυστέρησε να απαντήσει, ενώ και ο ποδοσφαιριστής δεν είδε ζεστά την προοπτική να πάει στην γειτονική χώρα.

Έτσι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας ενεργοποίησαν τη δεύτερη επιλογή που είχαν στη λίστα τους (Ντεμπά Μπα) και το θέμα λογικά έχει κλείσει.

Υπάρχει άλλη

Βέβαια η ομάδα που έδειξε (και συνεχίζει να δείχνει) το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η Τραμπζονσπόρ. Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς θέλει σαν τρελός τον Μήτρογλου στην ομάδα του και μάλιστα για να τον πείσει του προσέφερε συμβόλαιο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3 εκ. ευρώ το χρόνο!

Ο παίκτης, ωστόσο, παραμένει διστακτικός και περιμένει μία πρόταση από ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όπως έχουμε πει ξανά η Μπενφίκα είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται και τον ενδιαφέρει, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Καρντόσο.

Έτσι και αποχωρήσει τελικά ο έμπειρος φορ από τους Πορτογάλους, τότε είναι πιθανό να ανοίξει ο δρόμος για τον Έλληνα στράικερ.

Όπως καταλαβαίνετε μέχρι την Δευτέρα θα παιχτούν πολλά επεισόδια και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ