ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν το σκέφτηκα καθόλου για Σαμπντόρια"

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν το σκέφτηκα καθόλου για Σαμπντόρια"
PEGASO NEWSPORT

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τη Σαμπντόρια, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους "μπλουτσερκιάτι" μαζί με τους επίσης νεοαποκτηθέντες Ροντρίγκεθ και Ρόκα. Διαβάστε τι δήλωσε ο Έλληνας άσος για τη μεταγραφή του (videos).

Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και τώρα Σαμπντόρια. Αυτή είναι η διαδρομή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στη Serie A από το 2013 και μετά, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να ανήκει πλέον στη Σαμπντόρια η οποία τον απέκτησε για έναν χρόνο δανεικό από την Ελλάς Βερόνα .

Το απόγευμα της Τετάρτης ο 28χρονος άσος έβγαλε τις πρώτες του φωτογραφίες μαζί με τους επίσης νεοαποκτηθέντες Μικέλε Ρόκα και Αλεχάντρο Ροντρίγκεθ και στη συνέχεια πήρε μέρος στην πρώτη του προπόνηση με τους "μπλουτσερκιάτι" στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Μπολιάσκο, το "Gloriano Mugnaini".

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν το σκέφτηκα καθόλου για Σαμπντόρια"

Πριν από όλα αυτά, ο Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των Γενοβέζων στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube, μέσω της οποίας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν το σκέφτηκα καθόλου για Σαμπντόρια"

"Όταν ο μάνατζέρ μου με πληροφόρησε ότι υπήρχε η δυνατότητα να πάω στη Σαμπντόρια δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή για αυτή την ομάδα που για μένα είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ιταλία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου περιπέτεια.

Bogliasco (Genova), 02/09/2015
Sampdoria/Allenamento
Lazaros Christodoulopoulos
Bogliasco (Genova), 02/09/2015 Sampdoria/Allenamento Lazaros Christodoulopoulos SIMONE ARVEDA/PEGASO NEWSPORT

Εγώ έρχομαι για να δώσω μία χείρα βοηθείας στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, είδα πώς ξεκίνησαν το πρωτάθλημα. Εδώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλά τι πρέπει κάνουν, οπότε όπως είπα πριν, είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και που θα έχω αυτούς τους συμπαίκτες.

Η δυνατότητα που μου παρουσιάστηκε να παίξω στη "Σαμπ" με έκανε πολύ χαρούμενο", δήλωσε ο άλλοτε άσος των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Η συνέντευξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου:

Η πρώτη του προπόνηση με τη Σαμπντόρια:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ