ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χιούμορ για την αποβολή και "καρφιά" από Τζαβέλλα σε Ίβιτς

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σχολίασε με χιούμορ την αποβολή του και άφησε τα "καρφιά" του στον πρώην τεχνικό του στον ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, για... "μειωμένη απόδοση". Δείτε τις δύο δημοσιεύσεις του Έλληνα αμυντικού στο Instagram.

Εκ των διακριθέντων της σπουδαίας εμφάνισης της Εθνικής Ελλάδας στις Βρυξέλλες, στην ισοπαλία (1-1) με την αντίστοιχη του Βελγίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Έλληνας αμυντικός της Αλάνιασπορ σχολίασε με χιούμορ την αποβολή του στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων δημοσιεύοντας στο Instagram ανάρτηση χρήση του Facebook με το εξής μήνυμα: "Τζαβέλας χωρίς κόκκινη είναι σαν μπακαλιάρος χωρίς σκορδαλιά" και συνοδεύοντάς την με τη φράση "δυνατή η σκορδαλιά" και emoji που υποδηλώνουν γέλια και... παντελόνια.

Χιούμορ για την αποβολή και "καρφιά" από Τζαβέλλα σε Ίβιτς

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αφήσει και τα "καρφιά" του για τον πρώην τεχνικό του στον ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του "Δικεφάλου" είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Τζαβέλλας είχε "μειωμένη απόδοση" στην ήττα από τον Ατρόμητο και ο διεθνής Έλληνας αμυντικός δημοσίευσε φωτογραφία από το "Stade Roi Baudouin" με το μήνυμα "με μειωμένη απόδοση" και τα hashtags #παντελόνια #φούστες.

Μάλιστα, την ανάρτηση σχολίασε και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπολόνια, Μάριος Οικονόμου, με emoji... παντελόνια, όπως και ο Ανδρέας Σάμαρης αργότερα με το ίδιο σχόλιο.

Χιούμορ για την αποβολή και "καρφιά" από Τζαβέλλα σε Ίβιτς

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ