ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χιμένες: ο "αντίπαλος" του Μήτρογλου

Χιμένες: ο "αντίπαλος" του Μήτρογλου

Ο Ραούλ Χιμένες θα είναι την τρέχουσα σεζόν, συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα. Δεδομένης της παρουσίας του Ζόνας, υπάρχει θέση μόνο για έναν στην ενδεκάδα. Ποιος θα είναι αυτός;

Η Μπενφίκα δαπάνησε 9.000.000 προκειμένου να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων, του Κώστα Μήτρογλου. Αυτό το 50% που ανήκε στην Ατλέτικο δηλαδή, μιας και το υπόλοιπο μισό ανήκει στον πανίσχυρο Πορτογάλο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες.

Δεδομένης της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου, ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Φούλαμ, της παρουσίας του Ζόνας, αλλά και του 4-4-2 που εφαρμόζει πιστά ο Ρουί Βιτόρια, φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Όλα αυτά σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, τα οποία επιμένουν ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ζόνας, δεν βγαίνει από την αρχική ενδεκάδα. Και δεν γίνεται, εξάλλου, μετά την περυσινή εξαιρετική χρονιά. Οπότε ο διεθνής Έλληνας επιθετικός και ο Μεξικανός, τουλάχιστον για την εκκίνηση της σεζόν, θα μονομαχήσουν για μία θέση.

Και παρά το μεταγραφικό ντεμαράζ, οι φίλαθλοι των "αετών" φαίνεται ότι έχουν απαιτήσεις ανεκπλήρωτες. Ποιες είναι αυτές; Το γεγονός ότι δεν έχει αποκτηθεί αντι-Λίμα. Δηλαδή, στο στυλ του Βραζιλιάνου, πρόσφατα αποχωρήσαντος για τα Η.Α.Ε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ