ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χειρουργείο για Νίνη επιστρέφει σε ενάμιση μήνα

Χειρουργείο για Νίνη επιστρέφει σε ενάμιση μήνα

Ο Σωτήρης Νίνης θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο στο Βέλγιο και αναμένεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς σε τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Εδώ και δυο μήνες περίπου ο Σωτήρης Νίνης αντιμετωπίζει έναν "ύπουλο" τραυματισμό στο αριστερό γόνατο και αρχικά είχε επιλεχθεί να ακολουθήσει μια συντηρητική αγωγή και να αποφύγει την χειρουργική επέμβαση.

Παρά το γεγονός όμως ότι εδώ και δυο μήνες έκανε ότι του έλεγαν οι γιατροί ο τραυματισμός αυτός δεν ξεπεράστηκε και αποφασίστηκε στην διάρκεια της Δευτέρας να προβεί σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Αυτό έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Πασχάλης Τουντούρης ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Ο Σωτήρης Νίνης υποφέρει εδώ και δυο μήνες από έναν "ύπουλο" τραυματισμό. Είχε αποφασιστεί να ακολουθήσει μια συντηρητική αγωγή. Δυστυχώς δεν υπήρξε σημαντική βελτίωση οπότε αργότερα μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να εξαλειφθεί το πρόβλημα. Η περίοδος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 4 έως 6 εβδομάδες και όλοι μας του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση".

Να θυμίσουμε ότι ο Νίνης πήγε στην Μέχελεν τον Ιανουάριο ως ελεύθερος υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν ξεκινάει στις 18 Ιουνίου και ο νεαρός μέσος θέλει να προλάβει να είναι παρών από τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ