ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χάλασε ο "γάμος" Μήτρογλου - Σεντ Ετιέν

Χάλασε ο "γάμος" Μήτρογλου - Σεντ Ετιέν

Η Σεντ Ετιέν έφτασε κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, όμως η Φούλαμ έκανε πίσω τελευταία στιγμή και χάλασε η μεταγραφή. Διαβάστε τα ποσά που τον έφεραν κοντά στην Γαλλία

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Φούλαμ και τα πηγαίνει εξαιρετικά στις προπονήσεις των "Κότατζερς", πετυχαίνοντας μάλιστα ορισμένα εντυπωσιακά γκολ. Το μέλλον του στην Αγγλία, ωστόσο, παραμένει... θολό.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες.

Μία από αυτές ήταν και η Σεντ Ετιέν. Ο σύλλογος από την Γαλλία έφτασε κοντά στο να κερδίσει την υπογραφή του Έλληνα πιστολέρο, όμως το deal χάλασε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα οι "Στεφανουά" προσέφεραν 1 εκ. ευρώ στην Φούλαμ για τον δανεισμό του Μήτρογλου και στον παίκτη μεγάλο μέρος από το συμβόλαιο που λαμβάνει ( και αγγίζει τα 2.5 εκ. ευρώ).

Η πρόταση αρχικά κρίθηκε ικανοποιητική όμως οι Άγγλοι έκαναν πίσω αφού έχουν ως πρώτο στόχο την πώληση του 26άχρονου επιθετικού.

Πρέπει να θυμίσουμε πως στο τραπέζι υπάρχει πάντα η πρόταση της Τραμπζονσπόρ την οποία αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ