ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χαγιάτι Σεν: ''Γκέκας, ο καλύτερος στην Τουρκία''

Χαγιάτι Σεν: ''Γκέκας, ο καλύτερος στην Τουρκία''
Γκέκας INTIME SPORTS

Ερωτική η σχέση του Φάνη Γκέκα με τα δίχτυα στην Τουρκία. Ο Λαρισαίος τραβάει το... κουπί στη γραμμή κρούσης της Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ και ο αθλητικός της διευθυντής, Χαγιάτι Σεν, μιλάει στο Sport24.gr και υποστηρίζει: ''Είναι ο καλύτερος επιθετικός που παίζει τώρα στην Τουρκία''.

''Αφηνιασμένος'' ο Φάνης Γκέκας στην Τουρκία. Την Τρίτη (28/10) σκόραρε στο παιχνίδι της Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ με την Ερζερούμ, έστειλε το ματς στην παράταση (1-1) και ακολούθως η ομάδα του με γκολ στον εξτρά χρόνο πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο του τουρκικού κυπέλλου. Ασφαλώς και δεν είναι μονάχα αυτό.

Ο Λαρισαίος στράικερ έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η Ακχισάρ να φιγουράρει στη δεύτερη θέση. Νερό πίνουν στο όνομά του οι ιθύνοντες του τουρκικού συλλόγου, μέσα σε αυτούς και ο Χαγιάτι Σεν. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μιλάει στο Sport24.gr και χαρακτηρίζει τον Έλληνα στράικερ ως τον καλύτερο που αγωνίζεται στην Τουρκία.

'' Είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα μας. Ο καλύτερός μας επιθετικός και γενικά ο καλύτερος που παίζει αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Για την Ακχισάρ ο Γκέκας είναι ο ηγέτης της. Ποντάρουμε πολλά σε αυτόν. Όλο γκολ βάζει και ευχόμαστε όλοι εδώ να συνεχίσει έτσι'' λέει ο Χαγιάτι Σεν, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος του τουρκικού συγκροτήματος είναι φανατικός οπαδός του Γκέκα: ''Με την Κόνιασπορ πέρυσι ο Γκέκας έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και ο πρόεδρος έκανε το παν για τον φέρει πίσω. Του μίλησε και του εξήγησε πόσο πολύ θέλει να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της ομάδας. Και εγώ και ο πρόεδρος τον θέλαμε πολύ''.

Όσο για το που οφείλεται η καταπληκτική φόρμα του Έλληνα σέντερ φορ, ο Τούρκος παράγοντας επισημαίνει: ''Προσέχει πολύ τον εαυτό του. Πλέον είναι μαζί του και η οικογένειά του και αυτό παίζει μεγάλη σημασία. Είναι πολύ χαρούμενος που ανήκει στην ομάδα μας. Του αρέσει το σπίτι που μένει, η τοποθεσία που είναι το σπίτι του, οι συμπαίκτες του τον αγαπούν όλοι και αυτός είναι καλό παιδί. Και τα χρήματα που παίρνει δεν είναι λίγα για τα δικά μας δεδομένα, οπότε όλα αυτά μετράνε''.

Ρωτήθηκε ο Χαγιάτι Σεν αν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο να έχει κάνει πρόταση στον Γκέκα να παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της καριέρας του. ''Δεν μπορώ να στο απαντήσω αυτό. Είναι θέμα του προέδρου. Το βέβαιο είναι ότι απολαμβάνουμε τη σεζόν με τον Γκέκα στην ομάδα'' η απάντησή του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ