ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ωραίοι ως Έλληνες: Ο έλεγχος του Sport24.gr

Ωραίοι ως Έλληνες: Ο έλεγχος του Sport24.gr

"Χρυσό" γκολ ο Πέλκας, ασίστ σε... δευτερόλεπτα για τον Σαμαρά. Διαβάστε στο Sport24.gr τι έκαναν οι Έλληνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο. (VIDEOS)

Λίγοι εκπρόσωποί μας αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα Ευρώπης, αφού πολλά από αυτά έχουν διακοπή (Γερμανία, Ολλανδίας, Βέλγιο), ενώ η Ιταλία δεν είχε αγωνιστική. Το Sport24.gr κάνει τον έλεγχο των Ελλήνων του εξωτερικού. Διαβάστε αναλυτικά:

Αγγλία - Ασίστ σε 1' ο Σαμαράς

Καταιγιστική ήταν η Γουέστ Μπρομ στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς συνέτριψε με 7-0 την αδύναμη Γκέιτσχεντ. Ο Γιώργος Σαμαράς πέρασε στον αγώνα στο 54ο λεπτό και μόλις ένα λεπτό αργότερα, σέρβιρε στον Κρις Μπραντ το 5-0. Αντίθετα, η Φούλαμ του Κώστα Σταφυλίδη δεν κατάφερε να νικήσει τη Γουλβς (0-0), με τον Έλληνα αμυντικό να αγωνίζεται και πάλι για ολόκληρο το 90λεπτο.

Ισπανία - Ήττα για τους Λεβαντίνους

Η Λεβάντε ηττήθηκε με 1-3 στο "Βιθέντε Καλδερόν" από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Νίκο Καράμπελα και Λουκά Βύντρα να παίρνουν θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό.

Πορτογαλία - "Χρυσός" σκόρερ ο Πέλκας

Το γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 87ο λεπτό έδωσε στη Βιτόρια Σετούμπαλ τη νίκη με 2-1 επί της Μορεϊρένσε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ο Έλληνας μέσος πέρασε στον αγώνα στο 74' και λίγο πριν το φινάλε του ματς, χάρισε στην ομάδα του μία υπερπολύτιμη νίκη, που την απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τουρκία - No goal, no party

Ο Φάνης Γκέκας δεν σκόραρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ακχισάρ με την Μπούρσασπορ και η ομάδα του ηττήθηκε με 1-3, συνεχίζοντας ένα κάκιστο σερί 10 αγώνων χωρίς νίκη, που την έχει φέρει μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ισραήλ - Ήττα για τον Γιάννη

Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγώνες γνώρισε η Μπνέι Σαχνίν του Γιάννη Παπαδόπουλου, καθώς η Ασντόντ επικράτησε με 3-2 στο "Doha Stadium". Ο Έλληνας μέσος βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ