ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ωραίοι ως Έλληνες: Ο έλεγχος του Sport24.gr

Ωραίοι ως Έλληνες: Ο έλεγχος του Sport24.gr

Διαβάστε στο Sport24.gr τι έκαναν οι Έλληνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, γκολ και ο Γκέκας, κατέβασε ρολά ο Dimi, άλωσε το Πόρτο ο Σάμαρης.

Το Sport24.gr κάνει τον έλεγχο των Ελλήνων του εξωτερικού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έλαμψε με το γκολ που έβαλε στη συνάντηση των Ελλήνων στο Φρίουλι, ο Φάνης Γκέκας σκόραρε κι αυτός, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κράτησε απαραβίαστη την εστία της Μίντλεσμπρο, ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στη μεγάλη νίκη της Μπενφίκα στο ντέρμπι με την Πόρτο.

Αγγλία - Κατέβασε ξανά ρολά ο Dimi

Βασικός ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στη νίκη της Μίντλεσμπρο με 2-0, το Σάββατο, επί της Ντέρμπι Κάουντι. Ο "Dimi" κράτησε απαραβίαστη την εστία του και είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους που η "Μπόρο" κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Championship.

Η Φούλαμ πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Λιντς με τον Κώστα Σταφυλίδη να αγωνίζεται βασικός στο αριστερό άκρο. Εξαιρετική απόδοση. Εκτός αποστολής οι Γιώργος Σαμαράς και Χάρης Μαυρίας, για τις Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ, αντίστοιχα.

Ισπανία - Βαθμό στην Κόρδοβα Νίκος και Λουκάς

Η Λεβάντε δοκιμάστηκε στην Κόρδοβα από την τοπική ομάδα και οι δύο Έλληνες ήταν βασικοί. Ο Νίκος Καράμπελας στο αριστερό άκρο τα πήγε εξαιρετικά, αντίκρισε μία κίτρινη κάρτα και αντικαταστάθηκε από τον Τόνιο στο 68', ο Λουκάς Βύντρα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Νταβίντ Ναβάρο αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης που βρήκε τη Λεβάντε ισόπαλη με την Κόρδοβα, χωρίς τέρματα.

Ιταλία - Συνάντηση Ελλήνων παντού

Ξεκινώντας από το Σάββατο, ο Μάριος Οικονόμου ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ισοπαλία της Μπολόνια με τη Φροζινόνε (2-2) και στάθηκε άτυχος σημαδεύοντας την εστία της δικής του ομάδας στο 63'.

Στη Γένουα, μόνο ένας Έλληνας αγωνίστηκε στη νίκη με 1-0 της Ρόμα, επί της Τζένοα. Ο λόγος για τον Χοσέ Χολέμπας, καθώς οι Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μανωλάς κάθισαν στον πάγκο. Καλή αγωνιστική παρουσία από τον Έλληνα διεθνή, αλλά και πολλά νεύρα, όπως θα δείτε εδώ. Στον αντίπαλο πάγκο καθόταν ένας ακόμη Έλληνας, ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Στο Ουντινέζε - Βερόνα είχαμε άλλη μία συνάντηση Ελλήνων. Από τους γηπεδούχους ο Ορέστης Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, ενώ και ο Παναγιώτης Κονέ πέρασε στο 78ό λεπτό στη θέση του Μπρούνο Φερνάντες.

Από τους φιλοξενούμενους βασικοί οι τρεις Έλληνες, Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον τελευταίο να παραβιάζει ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου την εστία του Ορέστη Καρνεζη μετά από ασίστ του Ταχτσίδη. Εν ολίγοις, οι Έλληνες της Βερόνα κέρδισαν με 2-1 της Έλληνες του Φρίουλι.

Γερμανία - Στον πάγκο οι Έλληνες

Από τον πάγκο, παρακολούθησε ο Αλέξανδρος Καρτάλης τη ήττα της Γκρόιτερ Φιρτ από τη Λάιπζιγκ με 1-0. Από τον πάγκο και ο Γιάννης Γκέλιος τη βαριά, αλλά και αναμενόμενη ήττα της Άουγκσπουργκ από την Μπάγερν Μονάχου με 4-0. Από τον πάγκο, ως συνήθως, και ο Στέφανος Καπίνο την ισοπαλία (1-1) της Μάιντς με την Στουτγάρδη.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος, που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ολλανδία - Σταθερά βασικός ο Λάμπρου

Βασικός ο Κώστας Λάμπρου στην ήττα της Βίλεμ, στο Τίμλμπουργκ από την Τσβόλε, για την οποία ήταν εκτός αποστολής ο Νίκος Ιωαννίδης όπως και ο Θανάσης Καραγκούνης που όμως είναι τραυματίας, με 1-0.

Βέλγιο - Βασικός με νίκη ο Μαρίνος

Βασικός στο αριστερό αμυντικό άκρο της Σαρλερουά ο Στέργος Μαρίνος, εξαιρετική απόδοση που συνοδεύτηκε με εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Βάασλαντ. Από τον πάγκο είδε ο Σωκράτης Διούδης τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-1, της Κλαμπ Μπριζ επί της Σταντάρ Λιέγης.

Βασικός ξεκίνησε και ο Γιώργος Γκαλίτσιος στην εκτός έδρας ήττα της Λόκερεν από τη Ζούλτε Βάρεχεμ με 1-0. Εκτός αποστολής της Λιρς, ο Απόστολος Βέλλιος.

Πορτογαλία - Άλωσε το Πόρτο ο Σάμαρης

Ο Δημήτρης Πέλκας κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ντομίνγκος Πασιένσια και ξεκίνησε βασικός στο Σετούμπαλ, με τη Βιτόρια όμως να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από την Μποαβίστα με 1-0.

Βασικός και θριαμβευτής στο Πόρτο ο Ανδρέας Σάμαρης που βρίσκει τον καλό του εαυτό και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης εκτός έδρας νίκης της Μπενφίκα μέσα στην έδρα των "δράκων" με 2-0.

Τουρκία - Γκέκας σημαίνει γκολ

Η Ακχισάρ υποδέχτηκε την Γκεντσλέρμπιρλιγκι και ο Φάνης Γκέκας, πήρε το όπλο του. Σκόραρε στο 67', η ομάδα του όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα με την Γκεντσλέρ να της αποσπά την ισοπαλία με 1-1. Εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ έμεινε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος για την αναμέτρηση με τη Ρίζεσπορ.

Τι έκαναν οι υπόλοιποι... - Βασικοί οι Γ. Παπαδόπουλος και Αραμπατζής

Στο Ισραήλ ο Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε βασικός στη μεγάλη νίκη της Μπνέι Σακχίν επί της Χαπόελ Μπερ Σαβά με 2-0, δίνοντας τη θέση του στον Κασούμ, στο 62'. Βασικός κάτω από την εστία της Άστρα Τζούρτζου ο Γιάννης Αραμπατζής, η ομάδα του νίκησε με 3-1 τη Βιτορούλ Κοστάντσα. Εκτός αποστολής οι Ανέστης Αργυρίου και Μαυρουδής Μπουγαϊδης στην Πολωνία.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ