ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Βλέπει" Μήτρογλου η Λέστερ

"Βλέπει" Μήτρογλου η Λέστερ
Μήτρογλου

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, βλέπει τον 27χρονο Έλληνα φορ, Κώστα Μήτρογλου, ως επικρατέστερο αντικαταστάτη του Τζέιμι Βάρντι.

Ο 27χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου, σκόραρε για έβδομη διαδοχική αγωνιστική στην Primeira Liga, με την Πάσος Φερέιρα να είναι το τελευταίο "θύμα" του "Mitrogolo", στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Εάν ο Μήτρογλου σκοράρει με τη Μαδέιρα, θα φτάσει τα οκτώ σερί ματς πρωταθλήματος, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Εουζέμπιο (έχει εννέα σερί αγώνες με γκολ την σεζόν 1964-65). Κι αν τα 13 γκολ του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και 16 σε όλες τις διοργανώσεις τον ανάγουν σε "βασιλιά" της Λισσαβώνας και έχουν ήδη πείσει την Μπενφίκα να πληρώσει τη Φούλαμ - στην οποία ανήκει ο παίκτης και από την οποία έχει δοθεί δανεικός την τρέχουσα σεζόν - για να τον αποκτήσει, μόνο βέβαιο δεν είναι ότι ο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των "αετών" και την επόμενη σεζόν.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα του Πόρτο, O jogo, άνθρωπος της Λέστερ ήταν παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Πάσος Φερέιρα και παρακολουθήσει από κοντά τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος σκόραρε.

"Βλέπει" Μήτρογλου η Λέστερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι "αλεπούδες" - πρωτοπόρος ομάδα της Premier League με 53 βαθμούς σε 26 ματς - ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα φορ, τον οποίον προορίζουν ως αντικαταστάτη του Τζέιμι Βάρντι - πρώτου σκόρερ της τρέχουσας σεζόν στην Premier League με 19 γκολ - ο οποίος θα αναχωρήσει, όπως φαίνεται, για άλλες... (εντός Νησιού) πολιτείες.

Υπενθυμίζεται ότι προπονητής της Λέστερ είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος δούλεψε για ένα μικρό διάστημα με τον Κώστα Μήτρογλου.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ωστόσο, επιμένουν ότι η Μπενφίκα αναμένεται να έχει το "πάνω χέρι" στη διαπραγμάτευση με τη Φούλαμ, μιας κι έχει τεθεί οψιόν αγοράς του "Mitrogolo" από την αγγλική ομάδα έναντι 7.000.000 ευρώ με την ενδεχόμενη ενεργοποίησή της να τοποθετείται για τον προσεχή Μάιο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ