ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέργος: "Θα ήθελα να μοιάσω σε Ιμπραχίμοβιτς και Φερνάντο Τόρες"

Βέργος: "Θα ήθελα να μοιάσω σε Ιμπραχίμοβιτς και Φερνάντο Τόρες"
Βέργος

Ο 20χρονος Έλληνας επιθετικός, Νίκος Βέργος, ο οποίος αγωνίζεται στην Έλτσε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μίλησε στον ισπανικό Τύπο για τα ινδάλματά του, αλλά και την Εθνική Ελπίδων.

Στην ισπανική εφημερίδα, 'As", μίλησε ο 20χρονος Έλληνας επιθετικός, Νίκος Βέργος, ο οποίος αγωνίζεται στην Έλτσε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό υποδεικνύοντας τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Φερνάντο Τόρες ως τα ινδάλματά του και τονίζοντας πως περιμένει πως και πως την κλήση από τον Αντώνη Νικοπολίδη για την Εθνική Ελπίδων.

"Είμαι χαρούμενος, στα τελευταία δύο ματς έχω ξεκινήσει και παίζω περισσότερο. Δουλεύω για να μεγιστοποιήσω τις συμμετοχές μου. Έχω πετύχει δύο γκολ, αλλά δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος γιατί η ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μπορώ να πω εγώ, εάν θα είμαι βασικός. Ο μίστερ Ρουμπέν Μπαράχα αποφασίζει τους 11 που ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα. Ξέρει πως προπονούμαι καθημερινώς, είμαι πάντα έτοιμος 100% και περιμένω με υπομονή την ευκαιρία μου.

Με μαγεύει το στυλ του Ιμπραχίμοβιτς και του Τόρες. Από τον Ίμπρα την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά του στο γήπεδο. Ο Φερνάντο Τόρες εδώ και 3-4 χρόνια ήταν ο καλύτερος: γρήγορος, τεχνίτης, γκολτζής με το κεφάλι, με τα πόδια. Θα ήθελα να είμαι σαν κι αυτούς. Διατηρώ επαφές με τον Ολυμπιακό. Με παρακολουθούν. Μιλάω κάθε δύο εβδομάδες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας (Νικοπολίδη) και το γενικό διευθυντή της ομάδας μου. Σ' ένα μήνα θα ξαναέχω ματς με την εθνική ομάδα. Περιμένω πως και πως την κλήση.", υποστήριξε ο Έλληνας επιθετικός της Έλτσε.

Ο Νίκος Βέργος έχει τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της Έλτσε - κόντρα σε Πονφεραντίνα, Γιαγοστέρα και Μιραντές - σκοράροντας δύο γκολ κόντρα στις δύο τελευταίες ομάδες κάτι όμως που συνδυάστηκε με βαριές ήττες με το ίδιο σκορ (1-4). Η Έλτσε βρίσκεται στη 10η θέση της Liga Adelante έχοντας μετά από 8 αγωνιστικές, 11 βαθμούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ