ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέργος: "Θα δουλεύω μέχρι να πείσω τον Μπαράχα"

Βέργος: "Θα δουλεύω μέχρι να πείσω τον Μπαράχα"

Ο 20χρονος επιθετικός της Έλτσε, Νίκος Βέργος, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει στις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού του, Ρουμπέν Μπαράχα.

Μετακόμισε από τον Πειραιά στη Βαλένθια κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Έλτσε. Από την αρχή της σεζόν, ο Νίκος Βέργος μετρά μόλις έξι συμμετοχές με τους "φρανκιβέρδες", καμία εξ' αυτών στην αρχική ενδεκάδα αλλά έχει πετύχει δύο γκολ . Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις, προκειμένου να πείσει τον Ρουμπέν Μπαράχα.

"Δεν αποφασίζω εγώ εάν θα παίξω, είναι ζήτημα του προπονητή. Θα μου άρεσε να παίζω, είναι λογικό. Αλλά είμαι στη Segunda και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να μου δοθεί η ευκαιρία. Με γεμίζει υπερηφάνεια η κλήση μου στην εθνική Ελπίδων. Ο Μπαράχα μου ζητά να συνεχίσω να δουλεύω για να τον πείσω, εξάλλου η Segunda είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ δυνατός ψυχικά, όταν δεν παίζεις πρέπει να είσαι. Όσον αφορά το στόχο της Έλτσε, συγκεντρώνομαι στο κάθε ματς και θα δούμε στο τέλος που θα έχουμε φθάσει", εξήγησε ο 20χρονος επιθετικός της Έλτσε.

Η Έλτσε μετά από 11 αγωνιστικές στη Segunda Division βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ