ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέργος: "Μποτία και Φουστέρ μου είπαν να πάω στην Έλτσε"

Βέργος: "Μποτία και Φουστέρ μου είπαν να πάω στην Έλτσε"

Ο Νίκος Βέργος που θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην Έλτσε, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι οι πρώην συμπαίκτες του Αλμπέρτο Μποτία και Νταβίντ Φουστέρ, του μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ισπανική ομάδα.

Είναι ο πρώτος Έλληνας της Έλτσε. Σε αυτό στέκονται, τουλάχιστον, τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο 19χρονος επιθετικός, Νίκος Βέργος, θα αγωνιστεί στην ισπανική ομάδα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, και μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου, ξεκαθάρισε ότι έχει όρεξη να λάμψει με την ομάδα του Αλικάντε.

"Τόσο ο Μποτία όσο κι ο Φουστέρ μου ευχήθηκαν τα καλύτερα και μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Έλτσε. Όντας νέος, νομίζουν ότι το να παίξω στην Έλτσε και στη Segunda θα με βοηθήσουν πολύ στην ποδοσφαιρική μου ανάπτυξη. Δεν γνωρίζω ισπανικά, αλλά δεν είναι πρόβλημα. Θα τα μάθω.

Προσπαθώ να μιλώ με όλους, αν και προς το παρόν δεν μιλώ παρά μόνο με όσους, γνωρίζουν αγγλικά. Είμαι κεντρικός επιθετικός, αλλά εάν ο προπονητή με χρειάζεται σε άλλη θέση, θα παίξω σε εκείνη. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Η πόλη είναι όμορφη και ο κόσμος σε υποδέχεται καλά. Είναι πολύ οι οπαδοί που έρχονται στα ματς, για να βοηθήσουν την ομάδα.", υποστήριξε ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ