ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέργος: "Ανούσια τα γκολ όταν δεν νικά η Έλτσε"

Βέργος: "Ανούσια τα γκολ όταν δεν νικά η Έλτσε"
Βέργος

Ο Νίκος Βέργος έχει σκοράρει δύο φορές στα ισάριθμα τελευταία ματς ,αλλά η Έλτσε έχει γνωρίσει βαριές ήττες με το ίδιο σκορ (1-4), με αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός να μην τα χαρεί όπως θα ήθελε.

Ο 20χρονος Έλληνας επιθετικός, Νίκος Βέργος, ο οποίος αγωνίζεται στην Έλτσε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό έχει σκοράρει δύο φορές στα ματς με Γιαγοστέρα και Μιραντές αλλά η ομάδα της Βαλένθια γνώρισε βαριές ήττες, με το ίδιο σκορ (1-4). Ο μοναδικός σκόρερ των "φρανχιβέρδες" στα δύο τελευταία ματς υποστήριξε ότι δεν έχουν καμία σημασία όταν τα γκολ του, δε συνοδεύονται από νίκες.

"Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να μπορεί να κερδίζει, ανεξάρτητα από το ποιος σκοράρει. Είναι το ίδιο όποιος και να σκοράρει, όταν η ομάδα δεν νικά. Δεν δουλεύουμε στα ματς, όπως κάνουμε στις προπονήσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να είμαστε η ομάδα που ήμασταν. Δουλεύω και προπονούμαι 100% για να είμαι έτοιμος όταν μου το ζητήσει, ο κύριος Μπαράχα", υποστήριξε ο Νίκος Βέργος.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της Έλτσε - κόντρα σε Πονφεραντίνα, Γιαγοστέρα και Μιραντές - σκοράροντας δύο γκολ κόντρα στις δύο τελευταίες ομάδες. Η Έλτσε βρίσκεται στη 10η θέση της Liga Adelante έχοντας μετά από 8 αγωνιστικές, 11 βαθμούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ