ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέλλιος: "Nιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας"

Βέλλιος: "Nιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας"
Βέλλιος

Υπερήφανος που αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής ομάδας δηλώνει ο Απόστολος Βέλλιος. Τι λέει ο άσος της Έβερτον για την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ και την έλευση του Μιραλάς.

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον για την πορεία του στην αγγλική ομάδα, την παρουσία του στην Εθνική ομάδα ενώ χαρακτήρισε τον Μιραλάς πολύ καλό παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την Έβερτον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου:

Για τα παιχνίδια της Εθνικής U21 με την Βοσνία και την Κύπρο: " Ήταν δύο δύσκολα ματς και δεν καταφέραμε να περάσουμε από τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Για εμάς κάθε παιχνίδι, ακόμη και τα φιλικά από τη στιγμή που φοράμε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας είναι σημαντικό".

Για την εμπειρία του με τη φανέλα της Εθνικής: " Κάθε φορά που αγωνίζομαι νιώθω περήφανος που είμαι Έλληνας. Έχω συμμετάσχει στις Εθνικές από 14 ετών, 16, 17 κτλ. και για μένα κάθε φιλικό παιχνίδι, κάθε προπόνηση με κάνει να νιώθω απίστευτα".

Για την περασμένη σεζόν στην Εβερτον: " Η καλύτερη στιγμή μου ήταν το γκολ ενάντια στην Γουίγκαν. Θυμάμαι ότι στο τέλος νικήσαμε (3-1) και ένιωσα χαρούμενος. Κάθε μέρα δουλεύω σκληρά στην προπόνηση για να καταφέρω να συμπεριληφθώ στην αποστολή των αγώνων, επομένως κάθε μέρα για μένα είναι ένα τεστ. Σας ξαναλέω, είμαι νέος ποδοσφαιριστής και δουλεύω και για το μέλλον. Δουλεύω σε όλους τους τομείς, την ντρίμπλα, τις κεφαλιές. Προετοιμάζω το μέλλον μου".

Για τη δουλειά του στην Εβερτον: " Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους, με τον πατέρα μου ειδικά, κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και όλοι θεωρούμε ότι έχω κάνει πολύ καλή δουλειά. Έπαιξα τρία χρόνια στην Ελλάδα και οι διαφορές με εδώ είναι πολύ μεγάλες, στις προπονήσεις, στους αγώνες".

Για τον Μιραλάς τον Στίβεν Νέισμιθ: " Ολοι είναι καλοί χαρακτήρες. Νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, κάτι που φάνηκε με τις νίκες επί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα προσφέρουν βοήθειες επιθετικά".

Για τον Γέλαβιτς: " Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Σκοράρει και δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Πρόκειται για πολύ καλό παίκτη, από τον οποίο μπορώ να μάθω πράγματα στις προπονήσεις. Μου δίνει συμβουλές και από όσα βλέπω από κοντά και είδα με την εθνική του ομάδα, μπορώ να πω ότι ίσως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία της Έβερτον".

Για το εάν νιώθει έτοιμος: " Είμαι έτοιμος από την προετοιμασία. Πάντα είμαι έτοιμος. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα ματς, ακόμα και με τις ρεζέρβες. Δουλειά μου είναι να βρίσκομαι στη σωστή θέση και να σκοράρω!".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ