ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέλλιος: "Νιώθω σημαντικός στη Νότιγχαμ..."

Βέλλιος: "Νιώθω σημαντικός στη Νότιγχαμ..."

Ο διεθνής φορ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Απόστολος Βέλλιος, μίλησε για το πρώτο του γκολ με την αγγλική ομάδα, για τον φίλο του, Κώστα Σταφυλίδη, που επίσης σκόραρε στην Γερμανία και για το ελληνικό πρωτάθλημα

Ο διεθνής φορ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Απόστολος Βέλλιος, μίλησε χθες (12/9) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο πλαίσιο της εκπομπής "Πρώτη Σελίδα" και στον Δημήτρη Μαλισιώβα και αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ με την αγγλική ομάδα, στον επιστήθιο φίλο του, Κώστα Σταφυλίδη, που επίσης σκόραρε στην Γερμανία και στο ελληνικό πρωτάθλημα

Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη Νότιγχαμ…

"Έκανα αυτό που πρέπει να κάνει ο κάθε επιθετικός. Το έψαχνα από την πρώτη στιγμή που ήρθα από τα φιλικά. Δεν ερχόταν, ήρθε χθες (11/9) είναι καλό, γιατί έτσι λύνονται τα πόδια. Συνέπεσε μεν με την έλευση του Νίκλας Μπέτνερ, αλλά ήταν τυχαίο γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες , πολλά παιχνίδια και χρειάζονται όλοι οι παίκτες".

Για την παρουσία του στην ομάδα...

"Έκανα τη σωστή επιλογή με τη Νότιγχαμ ,μια ομάδα που έχει βαρύ όνομα στ' αγγλικό ποδόσφαιρο..Όλα λειτουργούν τέλεια, όλα λειτουργούν ρολόι. Νιώθω σημαντικός σ την ομάδα και κάθε μέρα προσπαθώ για τα καλύτερο .Έχουμε στόχο την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ".

Για το γκολ με την Άστον Βίλα...

"Η ομάδα παίζει με ένα επιθετικό κ αυτός πρέπει να σκοράρει Ένιωθα καλά από την αρχή και σούταρα χωρίς δεύτερη σκέψη από μακριά .Δεν κοίταξα την εστία, γιατί πάντα ξέρω που είναι. Κοιτάω μόνο την μπάλα... Ήταν ωραία η πάσα, σούταρα δυνατά και μπήκε ένα ωραίο γκολ".

Για τον Κώστα Σταφυλίδη, επιστήθιο φίλο που επίσης σκόραρε …

"Ανταλλάξαμε μηνύματα μετά τους αγώνες και μου είπε, να μην δω το δικό του γκολ γιατί ήταν καλύτερο( Γέλια…).Είναι θετικό που σκόραρε ο Κώστας ,είναι ωραίο που σκοράραμε και οι δυο. Είναι ωραίο που σκόραρε και ο Χολέμπας. Γενικά είναι όμορφο να σκοράρουν οι διεθνείς".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα...

"Εύχομαι να είναι ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα εύχομαι στον Ηρακλή να έχει μια καλή πορεία. Χαίρομαι που τα χρήματα από τη μεταγραφή μου βοήθησαν την πρώην ομάδα μου, αλλά θεωρώ, πως οι ομάδες πρέπει να λύνουν τα οικονομικά προβλήματα νωρίς, ώστε οι παίκτες να αφοσιώνονται στους αγώνες".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ