ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βασικός με το "καλημέρα" ο Μήτρογλου

Βασικός με το "καλημέρα" ο Μήτρογλου

Ο Ρουί Βιτόρια δίνει φανέλα βασικού στον Κώστα Μήτρογλου, στην πρεμιέρα της Μπενφίκα στην Primeira Liga, κόντρα στην Εστορίλ.

Η Μπενφίκα υποδέχεται την Εστορίλ, την Κυριακή στην πρεμιέρα της για τη φετινή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τον Ρουί Βιτόρια να δίνει φανέλα βασικού στον Κώστα Μήτρογλου, δίπλα στο Βραζιλιάνο έτερο επιθετικό των "αετών", Ζόνας.

Η απόφαση του Ρουί Βιτόρια να ξεκινήσει βασικό τον Κώστα Μήτρογλου, διασκεδάζει τις αμφιβολίες όσον αφορά την παρουσία του διεθνούς Έλληνα επιθετικού στη βασική ενδεκάδα, δεδομένης και της απόκτησης του Ραούλ Χιμένες.

Αλλά, δεν είναι απολύτως έτοιμος. Το τεχνικό επιτελείο της Μπενφίκα εκτιμά, ωστόσο, ότι μπορεί να αγωνιστεί 60-65 λεπτά.

Όσον αφορά στην παρουσία του έτερου Έλληνα στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Ανδρέα Σάμαρη, αυτή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι το παιχνίδι με την Μπενφίκα θα είναι το τελευταίο για το Βραζιλιάνο εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά, ο οποίος αναμένεται από την εβδομάδα στην Αθήνα, για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ