ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ύμνοι για "Pana" στη Νιμ!

Ύμνοι για "Pana" στη Νιμ!

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Νιμ, και στη γαλλική πόλη όλα κινούνται στους ρυθμούς του Έλληνα, "Pana". Οι συγκρίσεις του Τύπου με Λε Ταλέκ και Κριστιάνο.

Το Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την εκλεπτυσμένη γαλλική γλώσσα. Οπότε στο Ρουσιγιόν, περιοχή όπου εδρεύει η Νιμ, έκοψαν τις μισές συλλαβές του μικρού ονόματος του 'Έλληνα μεσοεπιθετικού και τον αποκαλούν "Pana", ενώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τις εντυπώσεις που αφήνει στις πρώτες του προπονήσεις.

Συγκεκριμένα η γαλλική ιστοσελίδα, Midi Libre, εκθειάζει τις ικανότητες του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, που θα αγωνίζεται στη Νιμ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό:

"Σε τρεις προπονήσεις, ήδη έχει αφήσει μερικά δείγματα. Στο παιχνίδι των συγκρίσεων μερικοί κάνουν λόγο για Άντονι λε Ταλέκ. Στο Διαδίκτυο, παρουσιάζεται σαν το μελλοντικό Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ίδιος απαντά χαμογελώντας: "Είναι μακρινή ομοιότητα. Στον τρόπο ζωής μου, την οργάνωση, νιώθω Γερμανός. Αλλά έχω προσπαθήσει να πάρω στοιχεία, και από τον ελληνικό και από το γερμανικό πολιτισμό.", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ