ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζον Αλοΐζι: "Στηρίζω τον Αβραάμ με κάθε τρόπο"

Τζον Αλοΐζι: "Στηρίζω τον Αβραάμ με κάθε τρόπο"
Αβραάμ Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Brisbane Roar, Τζον Αλοΐζι, ρωτήθηκε για την ποινή φυλάκισης στον ποδοσφαιριστή του λόγω του "Koriopolis", λέγοντας ότι τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Τον γύρο της Αυστραλίας κάνει η είδηση ότι στον Αβραάμ Παπαδόπουλο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας των καγκουρώ, η Brisbane Roar, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, αναμένει οδηγίες από την Ομοσπονδία της Αυστραλίας σχετικά με το πώς θα κινηθεί για την περίπτωσή του λόγω του "Koriopolis" και της ποινής που του επιβλήθηκε.

Φιλοξενούνται μάλιστα δηλώσεις του προπονητή του, Τζον Αλοΐζι, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του άλλοτε διεθνούς αμυντικού. "Ως προπονητής, θα βρεθώ στο πλευρό του παίκτη μου και θα τον υποστηρίξω με κάθε τρόπο. Το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο και να νικήσει αύριο (σ.σ. το Σάββατο 3/3)".

Η Brisbane Roar υποδέχεται την Adelaide United και ο Αλοΐζι πρόσθεσε για τον Αβραάμ: "Θα δείτε ότι έχει έξτρα κίνητρο, γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα να μπει στα playoffs. Όποτε έχει αγωνιστεί εφέτος, τα έχει πάει πολύ καλά. Είναι από τους καλύτερους παίκτες μας, όχι μόνο στην άμυνα, καθώς βάζει και γκολ. Πνευματικά είναι επίσης σε καλή κατάσταση, αν σκεφτείτε τι έχει περάσει αυτή τη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: EUrokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ