ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζιόλης: "Θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες"

Τζιόλης: "Θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες"
Τζιόλης-Χαρτς

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της Χαρτς και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ΠΑΟΚ και τον λόγο που αποφάσισε να πάει στη Σκοτία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και για τον άνθρωπο που τον συμβούλευσε να αποδεχθεί την πρόταση της Χαρτς για να συνεχίσει την καριέρα του, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο διεθνής μέσος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν στον "δικέφαλο του βορρά" και απάντησε: "Θέλω απλά να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες, επειδή δεν ήταν φυσιολογικό για μένα να μην αγωνίζομαι. Δεν έπαιξα πολύ ποδόσφαιρο φέτος, πλην δύο αγώνων με την εθνική. Αυτό είναι στο παρελθόν τώρα και πλέον βρίσκομαι εδώ και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα".

Για τον ρόλο του πρώην αμυντικού των Σκοτσέζων, Χρήστου Καρυπίδη, ο οποίος αγωνίστηκε στο Τάινκαστλ από το 2006 μέχρι το 2008, απάντησε: "Μίλησα μαζί του και μου τα είπε όλα τα καλά του συλλόγου, της πόλης και των φιλάθλων. Αυτό με βοήθησε πολύ. Το στιλ ποδοσφαίρου είναι λίγο διαφορετικό, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Τον ρώτησα τι σκεφτόταν. Μου είπε ότι πρόκειται για πολύ καλή ευκαιρία για μένα να πάω εκεί, να αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που είναι πάντοτε γεμάτο με φιλάθλους που είναι πολύ θερμοί για την ομάδα και πήρα την απόφαση μετά από αυτά τα καλά λόγια".

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο παίζοντας για μισή ώρα στον θρίαμβο 4-1 επί της Ρέιντζερς και παραδέχθηκε ότι γνωρίζει μόνο κάποια "βασικά πράγματα" για το σκοτσέζικο ποδόσφαιρο, ωστόσο αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση.

"Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον και ο κ. Όστιν (σ.σ. Μακφί, ο βοηθός προπονητή) μου τηλεφώνησε και μιλήσαμε. Μου είπε ότι με γνώριζε από την εθνική ομάδα και ότι με είδε να παίζω κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία πριν από μερικούς μήνες. Τις τελευταίες ημέρες πήρα την απόφαση και ελπίζω να είναι για καλό για μένα το ότι ήρθα εδώ, αλλά και για τον σύλλογο. Ήταν μία καλή ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ".

Για το μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου κόντρα στη Χιμπέρνιαν στις 12 Φεβρουαρίου, για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Σκοτίας, δήλωσε: "Όλοι μιλούν γι' αυτό το παιχνίδι. Έχω αγωνιστεί σε ντέρμπι στην Ελλάδα, ρωτήστε με μετά από τον αγώνα για τις διαφορές".

Τέλος, για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην σκοτσέζικη πρωτεύουσα, είπε: "Το συμβόλαιό μου διαρκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Για να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Ειλικρινά, αυτό που θέλω τώρα είναι να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα δούμε".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ