ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζαβέλλας: "Καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να προσπαθήσει"

Τζαβέλλας: "Καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να προσπαθήσει"
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Τουρκία, μίλησε για το "διαζύγιό" του με τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Βλάνταν Ίβιτς.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΠΣΑΠ για τους κορυφαίους της προηγούμενης σεζόν, ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε για τον ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη, τον Ίβιτς και τη νέα σελίδα στην καριέρα του στην Τουρκία.

Αρχικά, τόνισε στη NOVA: "Σαν άνθρωπος, όπως έχετε καταλάβει, μου αρέσει η ένταση. Για μένα είναι μία νέα αρχή. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία. Ευχαριστώ για την βράβευση και εύχομαι καλύτερες ημέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Στη συνέχεια, σημείωσε:

Για το νέο ξεκίνημά του στην Αλάνιασπορ:

"Το επίπεδο στο τουρκικό ποδόσφαιρο είναι πολύ ανεβασμένο, δε θέλω να συγκρίνω αν είναι καλύτερο ή όχι από το δικό μας, υπάρχει ανταγωνισμός, καλές ομάδες και ελπίζω πως θα τα καταφέρω και σε αυτή την ομάδα".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα:

"Είναι δύσκολη η προσαρμογή, ήμουν εδώ 3,5 χρόνια και πηγαίνω πάλι στο εξωτερικό. Είναι μία χώρα διαφορετική από τη δική μας. Είμαι σε μία ομάδα με καλές εγκαταστάσεις, σε ωραίο μέρος και θα αποδώσω αυτό που πρέπει".

Για το αν αυτή η περίοδος ήταν η πιο δύσκολη της καριέρα του:

"Ηταν ένα από τα πιο δύσκολα φθινόπωρα της καριέρας μου. Δεν είναι η ώρα να μιλήσω. Δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσω. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Λέω αυτό που θέλω και πολλές φορές το έχω πληρώσει αυτό. Δε θα αλλάξω και δε θα αλλάξω για κανέναν και τίποτα τον χαρακτήρα μου".

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ:

"Δε φεύγω πικραμένος. Φεύγω γιατί ένας κύκλος έκλεισε. Εφυγα γιατί κανείς από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να προσπαθήσει, έχω μία εξαιρετική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον κόσμο, δεν ξεχνάω έζησα 3,5 υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και τον αγάπησα, όπως όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα. Ο,τι έκανα στον ΠΑΟΚ, θα το κάνω και στην ίδια μου ομάδα με τον ίδιο ζήλο. Δεν έχω παράπονο από τον κόσμο, ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω, εγώ δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος απόμακρος".

Για τη σχέση του με τον Ιβιτς:

"Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τα έχω με τον Ιβιτς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τη θέση του, όμως εγώ είμαι ήρεμος δεν έχω μιλήσει δε θέλω να κάνω κακό και το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι καλά, να βοηθήσω την Εθνική τον Μάρτιο και την νέα μου ομάδα".

Για την Εθνική Ελλάδος:

"Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλό κλίμα. Οταν κάτι χαλάει καλό είναι να το αφήνουμε. Στην Ελλάδα είναι μαγικό το κλίμα είμαστε μία καλή παρέα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Υγεία θέλω, ηρεμία και γαλήνη δύσκολα θα βρω εγώ, αλλά θα είμαι πάντα ο εαυτός μου, αυτό σας το υπόσχομαι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλες οι αγορές του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ
"Μπράβο Χάρη, παικταρά"
Αποστολή για ΑΕΛ με Ενρίκε ο ΠΑΟΚ
Τέλος (και) ο Βελλίδης
Τεστάρει Λάμπρου μέσω... Πλατείας ο Ίβιτς
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ