ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσιμίκας: "Πάντα παίζω με τη γλώσσα έξω"

Τσιμίκας: "Πάντα παίζω με τη γλώσσα έξω"

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον Κώστα Τσιμίκα να σκοράρει με τη γλώσσα έξω στην εκτός έδρας νίκη της Βίλεμ επί της Άπελντοορν και ο 21χρονος Έλληνας αριστερός μπακ-χαφ το απέδωσε στο... στυλ του. (video)

Η Βίλεμ νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Άπελντοορν για το Κύπελλο Ολλανδίας με τον Κώστα Τσιμίκα, να πετυχαίνει δύο γκολ και τον φωτογραφικό φακό να τον "συλλαμβάνει" να σκοράρει με τη γλώσσα έξω.

Ο 21χρονος Έλληνας αριστερός μπακ-χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Τίλμπουργκ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, εξήγησε ότι αυτό είναι το στυλ του όταν παίζει και στάθηκε στη βοήθεια που του έχουν παρέχει ο Κώστας Λάμπρου και οι Έλληνες της Ολλανδίας.

"Πάντα έπαιζα με τη γλώσσα έξω. Δεν το σκέφτομαι την ώρα του ματς γιατί μπορεί να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Είναι το στυλ μου", υποστήριξε αρχικά ο Κώστας Τσιμίκας πριν στη συνέχεια ερωτηθεί κι απαντήσει:

Για τη βοήθεια που του έχουν προσφέρει Έλληνες στο Τίλμπουργκ (πόλη που εδρεύει η Βίλεμ): "Υπάρχουν Έλληνες που με έχουν βοηθήσει, όπως ο Γιάννης. Θα μπορούσε ηλικιακά να είναι πατέρας μου, αλλά τον νιώθω σαν αδερφό μου. Πηγαίνω παντού με τον Γιάννη. Για ποτό, για φαγητό. Υπάρχουν κι ελληνικά εστιατόρια στο Τίλμπουργκ".

Για τη συνομιλία του με τον Κώστα Λάμπρου (πρώην παίκτη της Βίλεμ και νυν του Άγιαξ): "Μιλήσαμε πριν φύγει για το Άμστερνταμ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τη Βίλεμ, ειδικά για τους οπαδούς της. Θα του έλειπαν μου είπε".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ (Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-2 ΚΑΙ 0-3):

Photo credits: bd.nl

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ