ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσάνας: "Ο Μήτρογλου δεν είναι 100% έτοιμος"

Τσάνας: "Ο Μήτρογλου δεν είναι 100% έτοιμος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βοηθός του Μίχαελ Σκίμπε, Κώστας Τσάνας, υποστήριξε στην "Equipe" ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% από άποψη φυσικής κατάστασης.

Μόνο για λίγα λεπτά έχει φορέσει ο Κώστας Μήτρογλου τη φανέλα της Μαρσέιγ, καθώς πέρασε στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης της "Red Bull Arena" με αντίπαλο τη Ζάλτσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Γάλλοι περιμένουν τον 29χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό να κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του και πρώτη στη Ligue 1, στο Στρασβούργο (15/10, 22:00) για την ένατη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά ο Κώστας Τσάνας με δηλώσεις του στην "Equipe" υποστήριξε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος.

"Από θέμα φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμη στο 100%. Έχει να κάνει αρκετή πρόοδο. Η Μαρσέιγ συμμετέχει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα είναι διαφορετικό αυτό που θα κληθεί να κάνει, αλλά θα βρει γρήγορα το ρυθμό του. Ελπίζω να τον βρει γρήγορα γιατί τον χρειαζόμαστε για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου", υποστήριξε ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ