ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσάνας: "Καλύτερα που δεν πήγε Κίνα ο Μήτρογλου"

Τσάνας: "Καλύτερα που δεν πήγε Κίνα ο Μήτρογλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Τσάνας επιδοκίμασε την απόφαση του Κώστα Μήτρογλου να απορρίψει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο συνεργασίας που του προτάθηκε από την κινέζικη, Tianjin Quanjian.

Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου, σκοράρει ακατάπαυστα με τη φανέλα της Μπενφίκα ενώ πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση της κινέζικης, Tianjin Quanjian, η οποία κάλυπτε τη ρήτρα αποδέσμευσής του και του προσέφερε πενταπλασιασμό απολαβών (συμβόλαιο 8.000.000 ευρώ τη σεζόν).

Μάλιστα, η διοίκηση των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον "Mitrogolo" με αντικείμενο αυτών την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και βελτίωση απολαβών του Έλληνα φορ επιβραβεύοντας τη στάση του στο ενδιαφέρον της ασιατικής ομάδας.

Ο συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Τσάνας, με συνέντευξή του στην "A Bola" χαιρέτισε την απόφαση του Κώστα Μήτρογλου - οι επιδόσεις του οποίου στο 2017 ξεπερνούν τις αντίστοιχες των Μέσι, Κέιν και Λακαζέτ - να απορρίψει το ενδιαφέρον της Tianjin Quanjian, ακόμη κι αν το συμβόλαιο που του προτάθηκε ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

"Είναι αληθινός σκόρερ, έχει το ένστικτο του γκολ και κάνει μια φανταστική χρονιά. Παίζει σε μια μεγάλη ομάδα, η ατμόσφαιρα γύρω του είναι φανταστική και αυτό βοηθά να κάνει καλά παιχνίδια. Χρειάζεται καλούς συμπαίκτες να τον... σερβίρουν κι αυτό είναι κρίσιμο. Είναι σε φανταστική φόρμα.

Και για εμάς είναι καλές ειδήσεις. Είναι ο επιθετικός μας και μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Με τον τρόπο που παίζει, μία, δύο ή τρεις ευκαιρίες αρκούν για να σκοράρει. Πιστεύω ότι βελτιώθηκε αρκετά στην Μπενφίκα. Όσο καλύτερα παίζει η ομάδα, τόσα περισσότερα γκολ θα βάλει.

Στην ηλικία του, η Κίνα δεν είναι καλή επιλογή. Είναι σε καλό σημείο και εάν πήγαινε τώρα στην Κίνα, θα το χαλούσε. Πιστεύω ότι έκανε καλά που δεν πήγε. Αλλά, είναι δύσκολο να απορρίψεις τόσα χρήματα", υποστήριξε ο Κώστας Τσάνας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ