ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τρομερή εμφάνιση από Μαυρία με την U21 της Σάντερλαντ

Τρομερή εμφάνιση από Μαυρία με την U21 της Σάντερλαντ

Ο Χάρης Μαυρίας πέτυχε δυο γκολ στη νίκη της U21 της Σάντερλαντ επί της πρώτης ομάδας της Χάμιλτον από τη Σκωτία κάνοντας τρομερή εμφάνιση και αναγκάζοντας τους Άγγλους να τον αποκαλούν "σταρ σε μια υπέροχη νίκη". (VIDEO)

Ο Χάρης Μαυρίας μπορεί να έχει κοπεί από την προετοιμασία της πρώτης ομάδας της Σάντερλαντ χωρίς να πάρει μια ευκαιρία από τον Άντφοκατ αλλά ο 22χρονος άσος δεν τα έχει βάλει κάτω και προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις και στα φιλικά της U21 προκειμένου να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει από τις "μαύρες γάτες". Βέβαια αν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις, όπως αυτή που έκανε και κόντρα στην πρώτη ομάδα της Χάμιλτον από την Σκωτία δεν αποκλείεται να κάνει τους ανθρώπους της Σάντερλαντ να αλλάξουν άποψη.

Άλλωστε ήδη ανάγκασε τους ανθρώπους της επίσημης ιστοσελίδας των Άγγλων να τον χαρακτηρίσουν "σταρ σε μια υπέροχη νίκη". Το φιλικό έγινε το περασμένο Σάββατο με την Σάντερλαντ να νικάει με 3-1 και τον Μαυρία να πετυχαίνει δυο γκολ και να έχει συμμετοχή και στο τρίτο της ομάδας του. Τα σχόλια στο κείμενου του αγώνα ήταν διθυραμβικά για τον Έλληνα διεθνή άσο ο οποίος αγωνίστηκε βασικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 82 λεπτά πριν δώσει την θέση του στον Νέλσον.

Δεν έχει κάτι στα χέρια του ακόμα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποχώρηση του από την Σάντερλαντ ο Μαυρίας δεν έχει ακόμα κάποια πρόταση στα χέρια του με τον μάνατζερ του να αναζητά την καλύτερη λύση για τον Έλληνα άσο. Φυσικά όσο δεν κλείνει σε κάποια άλλη ομάδα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η προοπτική του Παναθηναϊκού θα μπορούσε πάντα να αποτελεί μια επιλογή τόσο για τους πράσινους όσο και για τον ίδιο.

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνιση του Μαυρία με την U21 της Σάντερλαντ:

Είναι το τέταρτο βίντεο με τίτλο SAFC U21 3-1 Hamilton

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ