ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Παπασταθόπουλος

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Παπασταθόπουλος

Άτυχος στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που τραυματίστηκε στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Λεβερκούζεν και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του.

Μπορεί η Ντόρτμουντ να νίκησε εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν με 1-0, όμως έχασε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς και αποχώρησε στο 77ο λεπτό.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έχει υποστεί τράβηγμα δικέφαλου προσαγωγού και αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας του στο twitter.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τη ρεβάνς με την Πόρτο για τους "32" του Europa League στο "Ντραγκάο" και τα ματς με Χόφενχαϊμ, Ντάρμστατ, Μπάγερν Μονάχου και Μάιντς για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως η Εθνική έχει δυο φιλικά στις 24 και στις 29 Μαρτίου με Μαυτοβούνιο και Ισλανδία αντίστοιχα και ο "Πάπα" θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απολύτως έτοιμος και να βρεθεί στις κλήσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ