ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τρεις επιλογές από Αγγλία για Καρνέζη

Udinese goalkeeper Orestis Karnezis, left, saves on Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Καρνέζης (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα, ο εκπρόσωπος του Ορέστη Καρνέζη υποστήριξε ότι τρεις ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται για τον Έλληνα γκολκίπερ.

Το όνομα του Ορέστη Καρνέζη "έπαιξε" για τη Νάπολι, ωστόσο αυτή η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί αφού οι "παρτενοπέι" τελικά ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Λουίτζι Σέπε, που θα πλαισιώσει τον Πέπε Ρέινα στον άσο.

Οι επιλογές για τον Έλληνα γκολκίπερ πάντως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς υπάρχει γι' αυτόν ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Premier League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του στην ιστοσελίδα " www.calcionapoli24.it".

"Ο Καρνέζης θα παίξει στην Αγγλία. Σε μια από τις Γουότφορντ, Νιούκαστλ ή Κρίσταλ Πάλας. Η προοπτική της Νάπολι δεν υφίσταται πλέον", υποστήριξε ο Βασίλης Παναγιωτάκης προϊδεάζοντας για τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα.

Photo credits: (AP Photo/Paolo Giovannini)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ