ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τρεις Έλληνες στην Ελβετία

Τρεις Έλληνες στην Ελβετία
Κωτάτης

Κώστας Κωτάτης, Θανάσης Μπακατσέλος και Κώστας Χατζηπαγώνης αφήνουν τα ελληνικά γήπεδα για λογαριασμό της ελβετικής Κιάσο. Ο πρώτος προορίζεται για την ομάδα των ανδρών, οι άλλοι δύο για την U19.

Η ελληνική... παροικία παικτών στο εξωτερικό μεγάλωσε. Κώστας Κωτάτης, Θανάσης Μπακατσέλος και Κώστας Χατζηπαγώνης πήραν μεταγραφή στην Κιάσο, ομάδα της Ελβετίας, που συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία.

Ο Κώστας Κωτάτης προορίζεται για την πρώτη ομάδα. Πρόκειται για 19χρονο μέσο, ο οποίος τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στη Ζάκυνθο, ενώ φέτος στο πρώτο μισό στον Πανηλειακό. Είναι γεννημένος στις 10 Ιουνίου 1995.

Ο Θανάσης Μπακατσέλος είναι γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1996. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Έχει περάσει ακόμα από Θύελλα Πύργου και Κ19 Πανηλειακού.

Ο Κώστας Χατζηπαγώνης είναι και αυτός γεννημένος το 1996. Ξεκίνησε να παίζει στη Δόξα Ελπίδος (Θεσσαλονίκη), ενώ πέρασε από τον Οδυσσέα Κορδελιού και από τις ακαδημίες Κούη. Είναι σέντερ φορ με ύψος 1.92 και προέρχεται και αυτός από τον Πανηλειακό.

Και οι τρεις υπέγραψαν συμβόλαιο στην ελβετική ομάδα, με την ελπίδα να καθιερωθούν. Η Κιάσο είναι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας (σε 10 ομάδες, υποβιβάζεται η τελευταία του πρωταθλήματος).

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ