ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τόσα θέλει η Φούλαμ για Μήτρογλου, το "παλεύει" η Σπόρτινγκ

Τόσα θέλει η Φούλαμ για Μήτρογλου, το "παλεύει" η Σπόρτινγκ
Μήτρογλου

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θέλει διακαώς τον Κώστα Μήτρογλου στην ομάδα της, αλλά και η Φούλαμ ζητάει αρκετά χρήματα να τον δώσει. Τι αναφέρει ο τεχνικός των Βρετανών.

Το περασμένο Σάββατο (1/8) ο Κώστας Μήτρογλου έδωσε το πρώτο του φιλικό με τη Φούλαμ, αγωνιζόμενος στο τεστ με την Κρίσταλ Πάλας. Η εμφάνισή του ήταν ενθαρρυντική και ο προπονητής των "κότατζερς", Κιτ Σίμονς, μίλησε καλά λόγια για τον Έλληνα στράικερ.

"Βρίσκεται μαζί μας δύο εβδομάδες και έχει εργαστεί σκληρά. Αυτό που μας έδειξε είναι πως είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να πω αν θα μείνει, ή όχι. Θα περιμένουμε" δήλωσε ο Σίμονς .

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πιέζει να τον κάνει δικό της, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο 27χρονος επιθετικός. Η Φούλαμ για να τον δώσει θέλει 1 εκατ. ευρώ άμεσα, με οψιόν αγοράς 7 εκατ. ευρώ. Συνολικά 8 εκατ. ευρώ, δηλαδή, ξέχωρα από το συμβόλαιο στον Μήτρογλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά οι Λονδρέζοι ζητούσαν περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσουν τον "Μητρογκόλ", ωστόσο έπειτα και από τις πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή "έπεσαν" οι απαιτήσεις στα συγκεκριμένα επίπεδα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ