ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το συγκινητικό "αντίο" του Παπασταθόπουλου στους φίλους της Ντόρτμουντ

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με ανάρτηση στα social media, αποχαιρέτησε τους φίλους της Ντόρτμουντ, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

Ύστερα από πέντε επιτυχημένα χρόνια στην Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του το απόγευμα της Δευτέρας (02/07).

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, ο διεθνής Έλληνας στόπερ αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τους Βεστφαλούς, εκφράζοντας χαρά και υπερηφάνεια που φόρεσε τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, ενώ έκανε ειδική μνεία στην στήριξη των φιλάθλων ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

"Αγαπητοί φίλοι της Ντόρτμουντ,

Είχα την τιμή και τη χαρά να φορέσω τη φανέλα της Ντόρτμουντ για πέντε χρόνια.

Σε πολλά παιχνίδια ήμουν αρχηγός της ομάδας. Μαζί κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και δύο Super Cup Γερμανίας. Συμμετείχαμε τέσσερις φορές στο Champions League και μία στο Europa League.

Ως παίκτης της Ντόρτμουντ, ένιωσα τη σπουδαιότητα του συλλόγου. Συνδέθηκα μαζί σας, έγινα ένα με εσάς, επειδή είστε ξεχωριστοί και απίθανοι οπαδοί και δεν σταματήσατε να μας στηρίζετε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα έδινα τα δυνατά μου, επειδή το αξίζετε. Τώρα, ήρθε η στιγμή να σας αποχωριστώ.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στην καριέρα μου και η Άρσεναλ θα είναι το νέο σπίτι μου. Φεύγω απ' την Ντόρτμουντ για έναν άλλο θρυλικό σύλλογο, με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, όπως κι η Ντόρτμουντ.

Επομένως, σας αποχαιρετώ με τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε φίλο της Μπορούσια και ελπίζω η ομάδα να έχει κάθε χρόνο επιτυχίες και να κατακτά τίτλους.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Οι σκέψεις μου θα είναι πάντα μαζί σας,

Δικό σας, Σωκράτης".

Δείτε την ανάρτηση:

Το συγκινητικό "αντίο" του Παπασταθόπουλου στους φίλους της Ντόρτμουντ

Photo Credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ