ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το πλάνο του Ολυμπιακού για Αυλωνίτη

Το πλάνο του Ολυμπιακού για Αυλωνίτη
Αυλωνίτης

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει στη Στουρμ Γκρατς τον Τάσο Αυλωνίτη. Αντίθετα, θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο και να του προσφέρει αυξημένες αποδοχές. Διαβάστε στο Sport24.gr το πλάνο των Πειραιωτών για τον Χαλκιδαίο αμυντικό.

Σε επτά παιχνίδια της Στουρμ Γκρατς έχει αγωνιστεί ο Τάσος Αυλωνίτης, στα τέσσερα εκ των οποίων έχει αναδειχτεί MVP της ομάδας του. Ο Χαλκιδαίος στόπερ έχει γίνει βασικός στην αυστριακή ομάδα, η οποία έχει καταστήσει σαφές στον Ολυμπιακό, όπου ανήκει ο παίκτης, ότι θέλει να τον αγοράσει.

Οι "ερυθρόλευκοι", ωστόσο, βλέπουν ότι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός τα καταφέρνει εξαιρετικά και δεν έχουν πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, να τον πουλήσουν στην Στουρμ Γκρατς. Ίσα, ίσα που σκοπό έχουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο και να βάλουν σε αυτό αυξημένες αποδοχές. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει από εκεί και πέρα να συμφωνήσει με τη Στουρμ το καλοκαίρι σε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Αυλωνίτης, δηλαδή, να παραμείνει στην αυστριακή ομάδα ως δανεικός (από τη στιγμή που αυτή είναι δεδομένο ότι θέλει να τον κρατήσει) και αν προκύψει πρόταση, οι Πειραιώτες να εισπράξουν ένα ποσό μεγαλύτερο του 50% σε σχέση με αυτό που θα πάρει η ομάδα του Γκρατς, αν και εφόσον προκύψει πρόταση. Όλα αυτά και ενώ η πειραϊκή ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον που υπάρχει από δύο γερμανικές ομάδες και μία από την Ολλανδία για τον Χαλκιδαίο στόπερ.

Επομένως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κάνουν ό,τι πρέπει για να μην βγουν χαμένοι με την υπόθεση Αυλωνίτη, ο οποίος δεσμεύεται στους "ερυθρόλευκους" μέχρι το 2017. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη Στουρμ είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος της Αυστρίας είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας ύστερα από 27 αγώνες. Έχει 36 βαθμούς, ενώ πρώτη είναι η Ζάλτσμπουργκ με 51.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ