ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τιμωρία επτά αγωνιστικών στον Αβραάμ Παπαδόπουλο για το φτύσιμο

Τιμωρία επτά αγωνιστικών στον Αβραάμ Παπαδόπουλο για το φτύσιμο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πλήρωσε ακριβά την ενέργεια του να φτύσει αντίπαλο στον αγώνα της Brisbane Roar με την Sydney FC, καθώς θα υποχρεωθεί να εκτίσει ποινή επτά αγωνιστικών.

Αρνητικός πρωταγωνιστής στον αγώνα της Brisbane Roar με την Sydney FC ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα επειδή έφτυσε τον Ματ Σίμον, που στη συνέχεια τον απώθησε βίαια και δημιουργήθηκε σύρραξη.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αυστραλίας επιλήφθηκε του θέματος και η τιμωρία για τον Έλληνα στόπερ είναι βαριά, καθώς θα υποχρεωθεί να παρακολουθήσει τα επόμενα επτά παιχνίδια της ομάδας του ως θεατής.

"Είναι πολύ άσχημο αυτό για τον Αβραάμ. Είναι απογοητευμένος και ντρέπεται γι' αυτό που συνέβη. Απλώς θέλει να προχωρήσει μπροστά", δήλωσε μετά την γνωστοποίηση της τιμωρίας ο τεχνικός της Brisbane Roar, Τζον Αλοΐζι.

Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα του τελευταίου, πρόκειται για τον Αυστραλό φορ που απασχόλησε μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

Ο Τζον Αλοΐζι είχε φτάσει στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου 2005 και στην υποδοχή του ήταν ο Μιχάλης Βλάχος, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις από την συνύπαρξη τους στην Πόρτσμουθ. Ο Αλοΐζι γνώρισε την αποθέωση, αλλά η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Αργύρης Μήτσου, τότε γιατρός του "τριφυλλιού" διαπίστωσε ότι υπήρχε χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο του Αυστραλού στράικερ, με αποτέλεσμα να "ναυαγήσει" το deal. Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός πήρε στη θέση του τον Ούγγρο επιθετικό, Σάντορ Τόργκελε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ